برپایی نمایشگاهی برای شناسایی اموال بلاصاحب در اهواز
به گزارش دَبی بلاگ، فرمانده انتظامی اهواز از راه اندازی نمایشگاه اموال بلاصاحب به منظور شناسایی این اموال توسط مالباختگان اطلاع داد.

سرهنگ محسن دالوند در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: نمایشگاه اموال بلاصاحب به منظور شناسایی این اموال توسط مالباختگان، از سوی این فرماندهی از دوم تا چهارم آبان ماه در سالن امام رضا(ع) نمایشگاه بین المللی اهواز برپا خواهد بود.
فرمانده انتظامی اهواز گفت: شهروندانی که در سال های گذشته و سال جاری اموالی از آن ها به سرقت رفته و تاکنون پیروز به تحویل دریافت اموال خود نشده اند، می توانند برای بازدید از نمایشگاه و شناسایی اموال خود، به سالن امام رضا(ع) در نمایشگاه بین المللی اهواز مراجعه نمایند.
وی اضافه نمود: ساعت فعالیت این نمایشگاه از 16 تا 22 خواهد بود.
منبع: خبرگزاری ایسناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا