تخم ماهی کپور یکی از علایق انسان های عصر حجر

به گزارش دَبی بلاگ، انسان های عصر حجر تخم ماهی کپور را در آبگوشت مخصوص ریخته و می خوردند.

تخم ماهی کپور یکی از علایق انسان های عصر حجر

به گزارش خبرنگاران، بررسی پروتئین و بقایای کاسه سرامیکی کشف شده در سایت Friesack 4 در منطقه باستانی Brandenburg نزدیک برلین نشان می دهد غذای مردم این منطقه در 6 هزار سال پیش آبگوشت ماهی بوده است که در آن تخم ماهی کپور (چیزی مثل خاویار به عنوان غذای لاکچری) دیده می گردد.

آنا شِوچنکو از موسسه زیست شناسی مولکولی مکس پلانک در درسدن آلمان با رادیوکربن متوجه شد که کاسه مذکور متعلق به 4300 سال پیش از میلاد مسیح است.

تحقیق مذکور در مجله PLOS One منتشرشده که رویکردهای غذایی مردم آن روزگار را نشان می دهد.

در سایت باستانی Friesack 4 بیش از 150 هزار آیتم کشف شده است که امور غذایی می تواند به ما یاری کند تا بفهمیم مردمان باستان چگونه پخت وپز می کردند.

این محقق می گوید در حالی که مردم عصر میان سنگی، گوشت یک تکه را روی آتش می گرفتند، مردم ساکن این منطقه از آلمان آبگوشت ماهی لاکچری می خوردند!

5656

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 9 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 27

به "تخم ماهی کپور یکی از علایق انسان های عصر حجر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تخم ماهی کپور یکی از علایق انسان های عصر حجر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید