طرز تهیه مرغ بندری تند

به گزارش دَبی بلاگ، مرغ بندری یک خوراک بسیار خوشمزه است که با مرغ پخته و ریش ریش شده تهیه می گردد. در این غذا مرغ ها پس از طعم دار شدن در یک سس غلیظ، در کنار سبزیجات مختلف و قارچ سرو می شوند. این غذا به دلیل وجود مرغ، سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان است. این خوراک تند و پیاز بعد از آماده شدن ساندویچ می گردد. برای آموزش نکات طرز تهیه مرغ بندری به صورت مرحله به مرحله با این مقاله از بلاگ خبرنگاران همراه شوید.

طرز تهیه مرغ بندری تند

مواد اولیه مرغ بندری + قارچ و پنیر برای 4 نفر

  • سینه یا فیله مرغ: 400 گرم
  • پیاز: 3 عدد میانه
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • گوجه فرنگی: 1 عدد
  • سیب زمینی: 2 عدد میانه
  • سس تند: 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 200 گرم (6 عدد بزرگ)
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • نان باگت: 4 عدد
  • زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا و نمک: به اندازه لازم
  • پنیر پیتزا یا پنیر گودا: 200 گرم
  • روغن: به اندازه لازم

این اندازه مواد اولیه برای 4 نفر مناسب است.

زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت

زمان پخت و سرو: 1 ساعت و نیم

حتما بخوانید: طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ پنیری در 10 دقیقه

طرز تهیه مرغ بندری تند

  1. برای تهیه مرغ بندری ابتدا تکه های خرد شده مرغ را درون یک قابلمه پر از آب می ریزیم. یکی از پیازها را خرد نموده و به قابلمه اضافه می کنیم تا در حین پخته شدن بوی زهم مرغ را بگیرد. بعد از پخته شدن مرغ در آب، آن را ریش ریش می کنیم. حتماً در این مرحله آب مرغ را از صافی بگذرانید و آن را نگهدارید.
  2. روی مرغ ریش ریش شده آب لیمو، روغن زیتون، پودر سیر و پودر پاپریکا، سس تند، نمک و فلفل می ریزیم و با دست خوب مخلوط می کنیم.
  3. دو پیاز دیگر را شسته و پوست می کنیم. سپس آن ها را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیازهای نگینی را در یک ماهیتابه با روغن داغ می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی گردد. با نمک، زردچوبه و فلفل فراوان پیاز داغ را مزه دار و تند می کنیم.
  4. رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیازها اضافه می کنیم تا کمی سرخ گردد و رنگ باز کند.
  5. مرغ های ریش ریش شده و فلفل دلمه ای نگینی را به ماهیتابه اضافه می کنیم تا با پیاز داغ و رب گوجه تفت بخورند.
  6. کمی از آب مرغ را که قبلاً نگه داشتیم به محتویات تابه اضافه می کنیم تا بجوشد و سس غلیظی برای مرغ بندری حاصل گردد.
  7. سیب زمینی ها را پوست نموده و خلالی خرد کنید. سپس آن ها را در یک ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید.
  8. قارچ ها را شسته و پوست می کنیم. سپس آن ها را به صورت ورقه ای خرد نموده و در یک ماهیتابه جداگانه با کمی روغن تفت می دهیم.
  9. پنیر پیتزا را به قارچ اضافه می کنیم تا آب گردد.
  10. مرغ بندری، سیب زمینی سرخ شده و قارچ و پنیر را در نان باگت بریزید. سپس خیارشور، گوجه و کاهو را در ساندویچ خود بگذارید. ساندویچ مرغ بندری شما آماده است.
حتما بخوانید: طرز تهیه سوسیس بندری خانگی

روش دوم برای تهیه ساندویچ مرغ بندری

تمام مواد اولیه در این طرز تهیه مرغ بندری، مانند روش قبلی است. تنها تفاوت روش دوم در نوع مزه دار کردن مرغ است. در این مدل از طبخ مرغ بندری بهتر است که فیله مرغ را به صورت نواری برش بزنید. سپس با آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر و پودر پاپریکا، نمک، سس تند و زرد چوبه طعم دار کنید. با دست تکه های مرغ و مواد را هم بزنید تا کامل به خورد هم بروند. روی مرغ طعم دار شده را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال استراحت کند. در نهایت مرغ را در ماهیتابه تفت دهید و با کمی آب بپزید.

از طرفی دیگر، می توانید سیب زمینی ها را هم به صورت نگینی خرد و جداگانه سرخ کنید. سپس آن ها را در مراحل آخر کار به مرغ بندری اضافه کنید تا مانند سوسیس بندری سیب زمینی ها هم طعم دار و جزئی از مواد شوند. باقی مراحل کار مانند روش قبلی است.

نکات مهم در طرز تهیه مرغ بندری

  • استفاده از پیاز و جعفری تازه یا انواع ترشی در ساندویچ مرغ بندری نیز می تواند طعم آن را بهتر کند.
  • می توانید از سس خردل هم برای مزه دار کردن مرغ بهره ببرید.
  • به جای روغن سرخ کردنی می توانید برای تفت دادن مرغ و پیازها از روغن زیتون یا روغن کنجد استفاده نمایید.
  • بنابر ذائقه خود و خانواده تان، می توانید مرغ ها را تندتر کنید.

کالری ساندویچ مرغ بندری

همانطور که اشاره شد می توانید مرغ بندری را با استفاده از روغن های کم کالری به صورت رژیمی طبخ کنید. اما به طور کلی، کالری این غذا به توضیح زیر است:

هر ساندویچ مرغ بندری میانه که تقریباً 200 گرم وزن و حدوداً 460 کالری دارد. به دلیل اینکه مرغ ماده اولیه مرغ بندری است، در همین اندازه ساندویچ 17 گرم پروتئین و آنتی اکسیدان نیز وجود دارد که برای عضله سازی مفید واقع می گردد. به هر صورت، اگر این اندازه کالری از برنامه غذایی مورد نظر شما بیشتر است، می توانید مرغ بندری را بدون سیب زمینی سرخ نموده و آن را با قارچ و پنیر سرو کنید.توجه داشته باشید که ساندویچ مرغ بندری به طور کلی از سوسیس بندری کالری کمتری دارد و سالم تر است.

حتما بخوانید: طرز تهیه ساندویچ شنیسل

کلام آخر

طرز تهیه مرغ بندری بسیار ساده و سریع است، مخصوصاً اگر مرغ ها از قبل پخته شده باشند. این غذا برای مهمانی ها، تولدها و دورهمی های هر خانواده ای مناسب است. این خوراک به صورت ساندویچی سرو می گردد به همین دلیل در عین سالم بودن بچه ها را هم به غذا خوردن تشویق می نماید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 25176

به "طرز تهیه مرغ بندری تند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ بندری تند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید