ماجرای جالب دستگیری و زندان رفتن محمدرضا شریفی نیا
به گزارش دَبی بلاگ، محمدرضا شریفی نیا، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، شب گذشته (آدینه 9 خرداد) مهمانِ برنامه دورهمی با اجرای مهران مدیری بود، در این برنامه، او خاطره ای درباره علاقه فراوانش به کتاب خوانی را تعریف کرد.

در بخشی از این تبادل نظر، مدیری از شریفی نیا پرسید در پدر بودنت به چه چیزی خیلی افتخار می کنی که مهمان برنامه در پاسخ گفت: به این که در کودکی مهرآوه و ملیکا، آن ها هر سوالی از من داشتند، به آن ها جواب می دادم آن هم به سبب کتاب های بسیاری که خوانده بودم، چون معتقدم یک هنرمند باید درباره همه چیز اطلاعات داشته باشد.
به گزارش خبرآنلاین، او ادامه داد: قبل از انقلاب و سر یک ماجرایی مرا دستگیر کردند و به زندان بردند. آن موقع کسی که کتاب می خواند، حکمش سنگین تر می شد، آنقدر موضوع جدی بود که از هر یک از زندانی ها که می پرسیدند چه کتابی خوانده ای، می گفت کلیله و دمنه، بوستان و گلستان. نوبت به من که رسید، 8 صفحه را از کتاب هایی که خوانده بودم، پر کردم که دو صفحه اول آن مربوط به نویسندگان روسی بود. چند ساعت بعد، رئیس زندان مرا خواست و گفت تو چه کاره ای؟ گفتم من یک دانشجو هستم. گفت چگونه جسارت کردی نام تمام کتاب هایی را که خوانده ای، بنویسی؟ گفتم، چون من معلم بچه شما هستم، ترسیدم فقط آن سه کتاب را بنویسم و شما از من عصبانی شوید که چطور معلمی هستم که همین سه کتاب را خوانده ام. البته بیشتر از این کتاب خوانده ام، اما متاسفانه دیگر امکان نوشتن وجود نداشت. در مقابل، رئیس زندان کمی فکر کرد، من را نگاه کرد و گفت احسنت.
منبع: فراروbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا