یک روز قبل از مسابقه به امارات رسیدم، نیزه ام استاندارد نبود

به گزارش دَبی بلاگ، خبرنگاران/لرستان پرتاب گر طلایی تورنمنت فزاع امارات می گوید: یک روز قبل از مسابقه به کشور میزبان رسیده و نیزه اش نیز استاندارد نبوده است.

یک روز قبل از مسابقه به امارات رسیدم، نیزه ام استاندارد نبود

بهزاد عزیزی در گفت وگو با خبرنگاران، با اشاره به کسب نشان طلای پرتاب نیزه کلاس B12 و B13 در مسابقات بین المللی امارات، اظهار کرد: سطح مسابقات خوب بود و برای قهرمانی به امارات رفته بودم و با وجود مسائلی که وجود داشت به هدفم رسیدم.

وی توضیح داد: به علت مسائل ویزا یک روز قبل از مسابقه به امارات رسیدم، اذیت شدم و نتوانستم آنجا تمرین کنم.

عزیزی اضافه نمود: نیزه ای که اماراتی ها به ما دادند و با آن در مسابقه شرکت کردم هم استاندارد نبود و مسائل خاص خودش را داشت.

این پرتاب گر کم بینای لرستانی تاکید نمود: هرچند می توانستم پرتاب های بهتری داشته باشم اما با توجه به این شرایط، ثبت رکورد 64 متر و 37 سانتی متر عالی بود.

وی در پاسخ به پرسشی که برای کسب مقام نخست چند درهم جایزه گرفته؟ گفت: سال جاری برخلاف دوره های گذشته خبری از جایزه اقتصادی نبود اما سهمیه آن برای پارالمپیک توکیو لحاظ می شد ولی من در مسابقات جهانی 2019 امارات پس از کسب طلا در پرتاب نیزه، سهمیه پارالمپیک را کسب نموده بودم.

عزیزی گفت: از فدراسیون نابینایان و کم بینایان و کمیته ملی پارالمپیک برای حمایت هایی که از ما دارند، تشکر می کنم.

bestcanadatours.com: https://bestcanadatours.com، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 15798

به "یک روز قبل از مسابقه به امارات رسیدم، نیزه ام استاندارد نبود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک روز قبل از مسابقه به امارات رسیدم، نیزه ام استاندارد نبود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید