انجام نخستین آزمایش بالینی دنیا برای درمان آسیب نخاعی
به گزارش دَبی بلاگ، محققان چینی نخستین آزمایش بالینی دنیا را برای درمان آسیب نخاعی انجام می دهند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، وزارت بهداشت ژاپن با انجام نخستین آزمایش بالینی دنیا برای تزریق سلول های مصنوعی مشتق از سلول های بنیادی به بیماران آسیب نخاعی موافقت کرد.
براساس گزارش ژاپن تایمز، یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه کیئو میخواهد تا سلول های فراوری شده از سلول بنیادی پرتوان القایی (iPS) به 4 نفری که در ورزش یا تصادفات دچار آسیب نخاعی شده اند، تزریق کند. قرار است محققان این سلول ها را در عرض دو تا چهار هفته پس از ایجاد آسیب نخاعی به بیماران تزریق نمایند زیرا معتقدند که این دوره بهترین زمان برای درمان موثر است.
طبق این گزارش، این دانشگاه سال گذشته نیز آزمایش های بالینی را با استفاده از سلول های iPS برای درمان بیماران مبتلا به پارکینسون انجام داد.
نخاع اندامی است که پیغام های ورودی و خروجی میان مغز و سایر اعضای بدن را منتقل می نماید. نخاع از بافت نرمی ساخته شده است که با مهره های ستون فقرات احاطه و از طریق آنها حفاظت می گردد. آسیب های طناب نخاعی به علت صدمات وارد بر هر بخش ستون فقرات، رخ می دهد. آسیب های طناب نخاعی ممکن است باعث فلج شدن بیمار گردد.
منبع: خبرگزاری فارسpariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری