کدام کشورها به گپ تحصیلی اهمیت نمی دهند؟
به گزارش دَبی بلاگ، گپ تحصیلی یکی از دغدغههای مهم متقاضیان مهاجرت تحصیلی به کشورهای مختلف است. بسیاری از دانشگاهها و سفارتخانهها هنگام بررسی پروندههای ویزا، به فاصله ایجاد شده بین دو مقطع تحصیلی توجه میکنند و ممکن است این مسئله بر فرایند پذیرش یا صدور ویزا تأثیر بگذارد. با این حال، برخی کشورها قوانین منعطفتری در این زمینه دارند و در صورت ارائه توضیح منطقی، گپ تحصیلی را به عنوان مانعی برای پذیرش در نظر نمیگیرند. در این مقاله، به بررسی تأثیر گپ تحصیلی بر فرایند اپلای و همچنین معرفی کشورهایی خواهیم پرداخت که برای صدور ویزای تحصیلی، سختگیری زیادی در این زمینه ندارند.

برای دریافت مشاوره و خدمات تخصصی گردشگری و سفر به سراسر دنیا با bestcanadatours.com مجری مستقیم تورهای مسافرتی و گردشگری همراه باشید.
اگر بدانید گپ تحصیلی چیست، مطمعنا با شرایط و سختی های صدور ویزای تحصیلی ایتالیا یا ویزای تحصیلی فرانسه به دلیل وجود این وقفه در تحصیل، آشنا هستید. بعضی کشور ها ، قوانین بسیار سخت گیرانه ای برای گپ های تحصیلی دارند و ممکن است با توجه به قوانین گپ تحصیلی فرانسه نتوانید از بورسیه های تحصیلی این کشور بهره مند شوید. کشورهایی که گپ تحصیلی مهم نیست، شامل تعداد محدودی هستند ولی همین تعداد اندک نیز جزو برترین مقاصد برای تحصیل به شما می آیند.
تاثیر گپ تحصیلی بر فرایند اپلای
گپ تحصیلی می تواند بر فرایند اپلای تأثیرات مختلفی داشته باشد. دانشگاه ها معمولاً در پی دانشجویانی هستند که مسیر تحصیلی پیوسته ای دارند، اما گپ تحصیلی ایتالیا یا سایر کشور ها جهان لزوماً به معنای رد درخواست پذیرش نخواهد بود. ممکن است دانشگاه ها درباره دلایل گپ سوال نمایند و احتیاج به شرح قانع نماینده داشته باشید تا بتوانید پذیرش دانشگاه را دریافت کنید. در بعضی موارد نیز، گپ می تواند شانس پذیرش را کاهش دهد، به ویژه اگر بدون دلیل موجه باشد. در فرایند اپلای ممکن است احتیاج باشد مدارکی ارائه دهید که نشان دهنده فعالیت های مفید در دوره گپ باشد. این فعالیت ها شامل مواردی مانند کارآموزی یا دوره های آموزشی می گردد.
فهرست کشور هایی که گپ تحصیلی مهم نیست
گپ تحصیلی در بعضی کشور ها مانند کانادا، استرالیا و نیوزیلند و سوئد معمولاً کمتر مورد توجه قرار می گیرد. در همه این کشور ها، ارائه شرح منطقی برای گپ تحصیلی (مانند کار، سفر یا مسائل شخصی) معمولاً کافی است تا ویزای تحصیلی خود را دریافت کنید. در ادامه قصد داریم به معرفی این کشور ها و دلایل عدم توجه ان ها به گپ بپردازیم:
کانادا
این کشور به دلیل سیاست های مهاجرتی باز و تمرکز بر مهارت ها و تجربیات کاری، گپ تحصیلی کانادا را نادیده می گیرد. آن ها بیشتر به توانایی های فردی و تطابق با بازار کار اهمیت می دهند و کمتر به وقفه ایجاد شده در بین مقاطع تحصیلی توجه می نمایند.
هلند
دانشگاه های هلند به دلیل رویکرد و قوانین که دارند، اغلب گپ تحصیلی را با توجه به دلایل منطقی قبول می نمایند و کار سختی برای دریافت ویزا از این کشور نیز با وجود گپ نخواهید داشت.
سوئد
سوئد بر تعادل بین زندگی شخصی و حرف های تأکید دارد و دانشگاه های این کشور معمولاً دلایل منطقی برای گپ را در نظر می گیرند.
استرالیا
سیستم آموزشی استرالیا انعطاف پذیر بوده و بر مهارت های عملی تأکید دارد. دانشگاه ها و کار فرمایان بیشتر به تجربه کاری و توانایی های فردی توجه می نمایند و وجود گپ برایشان مهم نیست.
آلمان
سیستم آموزشی آلمان بسیار بر پایه پژوهش ها دانش افراد قرار گرفته و بر مهارت ها و تجربیات عملی تأکید دارد. کارآموزی و تجربه کاری می تواند به عنوان بخشی از مسیر تحصیلی محسوب گردد و گپ تحصیلی به این دلیل به هیچ عنوان در آلمان دارای مشکل نخواهد بود.
نیوزیلند
این کشور نیز مانند استرالیا، بر مهارت های عملی تمرکز داشته و سیاست های مهاجرتی نیوزیلند در زمینه تحصیل، به گونه ای طراحی شده که گپ تحصیلی را کمتر مهم می سازد.
در فهرست زیر می توانید تمامی کشور هایی که گپ تحصیلی در آن ها مهم نیست را مشاهده نمایید:
- اتریش
- کانادا
- سوئد
- استرالیا
- نیوزلند
- فنلاند
- دانمارک
- پرتغال
- آلمان
- هلند
- ترکیه
- قبرس شمالی
مهاجرت با گپ تحصیلی زیاد چگونه ممکن است؟
با توجه به فهرست کشورهای بخش قبل، مهاجرت با وقفه طولانی نباید مشکل خاصی باشد ولی برترین راه کار برای مهاجرت با گپ بالا به تمامی کشور های جهان، داشتن مقالات و پژوهش های علمی خواهد بود. تقریبا تمامی دانشگاه های جهان اگر ببینند که فرد در دوران عدم تحصیل خود، مقالات عملی داشته یا در حوزه ای مرتبط با رشته خود به تحقیق پرداخته، بدون هیچ گونه مسئله ای صدور ویزا را انجام خواهند داد. البته مطالعه برای دریافت مدرک زبان معتبر نیز تا یکسال از دوران گپ را پوشش می دهد.
نتیجهگیری:
گپ تحصیلی میتواند یکی از چالشهای مسیر مهاجرت تحصیلی باشد، اما این موضوع به طور کامل مانعی برای پذیرش و دریافت ویزا نیست. کشورهای مختلف قوانین متفاوتی در این زمینه دارند و برخی از آنها در صورت ارائه توضیحات مستند و منطقی، گپ تحصیلی را نادیده میگیرند. بنابراین، متقاضیانی که فاصلهای در تحصیلات خود دارند، میتوانند با انتخاب کشورهایی که انعطاف بیشتری نشان میدهند و با ارائه مدارکی نظیر دورههای آموزشی، تجربه کاری، یا پژوهشهای علمی، شانس خود را برای دریافت پذیرش تحصیلی افزایش دهند. در نهایت، داشتن برنامهای منسجم برای توجیه گپ تحصیلی و ارائه مستندات معتبر میتواند مسیر مهاجرت تحصیلی را هموارتر سازد.