با زنبور گزیدگی در سفر چه کنیم؟

به گزارش دَبی بلاگ، با اینکه سفر لذت زیادی را با خود به همراه دارد، نمی توان خطراتی که به طور ناگهانی ممکن است اتفاق بیفتد را نادیده گرفت.

با زنبور گزیدگی در سفر چه کنیم؟

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

اگر تجربه نیش زنبور را داشته باشید، حتما می دانید که بسیار دردناک و آزاردهنده است. اما فارغ از درد، می تواند سلامت شما را نیز به خطر بیندازد. به همین خاطر، در ادامه این مطلب، 5 روش درمانی برای نیش زنبور را برایتان نوشته ایم و امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرند.

1- درصورت واکنش آلرژیک فورا با اورژانس تماس بگیرید

در صورتی که پس از نیش زنبور متوجه واکنش های آلرژیک شدید، بدون فوت وقت با اورژانس تماس بگیرید. از نشانه های حساسیت به نیش زنبور می توان به موارد زیر اشاره نمود:

سرگیجه

تورم زبان

جوش زدن پوست

سنگین شدن نفس (تنفس سخت)

2- نیش زنبور را از پوست خارج کنید

زنبورها پس از گزیدن قربانی، نیش خود را در بدن وی جا می گذارند. به همین خاطر، ضروری است با استفاده از موچین، ناخن های تیز یا حتی کارت بانکی آن را از پوست خارج کنید. توجه داشته باشید که این کار باید با دقت و ظرافت زیادی انجام گیرد تا از خروج نیش به طور کامل مطمئن شوید. به هیچ عنوان بخش محسوس نیش زنبور را فشار ندهید تا زهر بیشتری از آن وارد بدن نشود.

3- کمپرس آب سرد روی آن بگذارید

التهاب و ورم پس از گزیده شدن غیر قابل انکار است، اما می توانید با قرار دادن کمپرس آب سرد یا یخ روی منطقه گزیده شده، از میزان ورم آن بکاهید. برای این منظور کافی است چند قالب یخ را در یک پارچه پیچیده و روی محل موردنظر قرار دهید. در صورت دسترسی نداشتن به یخ، می توانید از فلزات سرد هم برای این منظور یاری بگیرید.

4- محل نیش را مداوا کنید

برای این منظور، ابتدا جای نیش را با آب و صابون تمیز بشوئید. مقداری جوش شیرین و آب را با هم مخلوط نموده و خمیر به دست آمده را در محل بگذارید. عسل و خمیر دندان نیز گزینه های مناسبی برای این امر به شمار می فرایند. هر کدام از مواد یاد شده که در دسترس بود را روی جای نیش گذاشته و با گاز یا دستمال تمیز، روی آن را بپوشانید. اجازه دهید عسل، خمیردندان یا مخلوط جوش شیرین به مدت 20 تا 30 دقیقه در محل نیش باقی بمانند. سپس با آب بشوئید.

5- دارو مصرف کنید

حتما پس از اینکه زنبور شما را نیش زد، قرص مسکن و آنتی هیستامین بخورید تا از احتمال بروز حساسیت و درد بکاهید. البته توجه داشته باشید که اگر قربانی کودک است، حتما داروهایی را به وی بدهید که مخصوص بچه ها است.

منبع: العالم

منبع: همگردی
انتشار: 18 بهمن 1398 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 4701

به "با زنبور گزیدگی در سفر چه کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با زنبور گزیدگی در سفر چه کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید