(تصاویر) آبرسانی به روستاهای لردگان با تانکر
به گزارش دَبی بلاگ، استان چهارمحال و بختیاری با جمعیت نزدیک به یک میلیون نفر و 10 شهرستان، سرچشمه سه رود است. این استان با چالش آبرسانی سیار به بعضی مناطق روبرو است که شهرستان لردگان با بیش از 90 درصد از این مناطق بیشترین سهم آبرسانی سیار را نسبت به دیگر شهرستان های این استان به خود اختصاص داده است.

در فصل گرم سال تعداد این روستا ها در شهرستان لردگان به بیش از 40 روستا با جمعیتی بالغ بر 20 هزار نفر تجاوز می نماید، لازم به ذکر است که تعداد کل روستا های استان که آبرسانی سیار می شوند در فصول گرم و کم بارش سال گاهی به 70 روستا نیز می رسد.
از جمله چالش های پیش روی آبرسانی سیار در این استان می توان به این موراد اشاره نمود: فرسودگی خطوط انتقال آب (شکستگی خطوط الزام آبرسانی سیار را به همراه دارد)، کوهستانی و سخت گذر بودن استان آب رسانی سیار به مناطق را سخت می نماید، خشکسالی های پیاپی و خشک شدن منابع تامین آب، کمبود تانکر برای آبرسانی و کمبود اعتبارات اقتصادی جهت تکمیل مجتمع های آبرسانی روستایی.
عکاس: احمد ریاحی دهکردی/ ایرنا
منبع: فراروپریها: پریها، اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و تفریحی