فراوری آجر از خاکستر آتشفشان
به گزارش دَبی بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از دیلی میل، آتشفشان تال در فیلیپین در ماه جاری فوران کرد و جریانی 9 مایلی از خاکستر را به هوا فرستاد که در شهرهای اطراف پراکنده شد.

اکنون مقامات محیط زیستی این کشور بقایای خاکستر را با دورریز پلاستیک ترکیب نموده اند تا آجرهایی بسازند که با محیط زیست این کشور، مسائل مداوم آن با آلودگی ها و بلایای طبیعی سازگار باشد.
درهمین راستا خاکستر آتشفشان با شن، سیمان و پلاستیک دورریز ترکیب شد. به گفته مقامات با این شیوه می توان روزانه 5 هزار آجر فراوری کرد تا قسمت هایی از شهرهای ویران شده به دلیل فوران آتشفشان را بازسازی کرد.
آتشفشان تال در 12 ژانویه فوران کرد و حدود 129 هزار نفر به دلیل این رویداد مجبور به تخلیه محل سکونت خود شدند. فواره هایی از مواد مذاب در دریاچه نزدیک کوه سرزیر شد و از سوی دیگر انبوهی خاکستر در آسمان دیده می شد.
ابرهای خاکستر حتی به مانیل پایتخت فیلیپین نیز رسیدند و سبب تعطیلی فرودگاه و لغو چند صد پرواز هوایی شدند.
منبع: خبرگزاری مهرسفرهای ادلیا: سفرهای ادلیا: ارزانترین تورهای مسافرتی اروپایی، آسیایی و کانادا