طرز تهیه انواع غذا با مرغ

به گزارش دَبی بلاگ، انواع غذا با مرغ چرخ کرده یا مرغ پخته از ترکیب گوشت مرغ با برنج یا سبزیجاتی نظیر قارچ درست شده اند و اجرای مراحل طبخ آن ها در فر یا بدون فر صورت می گیرد.

طرز تهیه انواع غذا با مرغ

خبرنگاران | سرویس آشپزی - گوشت مرغ چربی اشباع کمتری دارد و منبع خوبی از پروتئین های مختلف است، بنابراین جایگزین خوبی برای گوشت قرمز به شمار می آید. گوشت مرغ را می توانید به شکل های مختلفی طبخ کنید، طوری که از خوردن آن هیچ وقت خسته نشوید. می توان گوشت مرغ را چرخ کرده و انواع غذا با مرغ چرخ کرده را با آن درست کرد یا مرغ را پخته و از ترکیب آن با سبزیجات مختلف، به برنامه غذایی خود تنوع بخشید. در ادامه مطلب قصد داریم طرز تهیه انواع غذا با مرغ را به شما آموزش دهیم.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

1. پای مرغ با سیب زمینی و تره فرنگی

2. مرغ پخته پنیری

3. ریزوتوی مرغ طلایی

4. سالاد مرغ اندونزی

1. پای مرغ با سیب زمینی و تره فرنگی

پای مرغ در فر درست می شود. این پای خوش طعم و شکیل، با لایه هایی ناصاف از خمیر فیلو تهیه می شود که روی آن ها کره آب شده، مالیده شده است.

مواد لازم
سیب زمینی مکعبی خرد شده225 گرم
کره5 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان خرد شده175 گرم
تره فرنگی خرد شده1 عدد
قارچ ورقه شده150 گرم
آرد2.5 قاشق غذاخوری
شیر300 میلی لیتر
خردل1 قاشق غذاخوری
مریم گلی تازه2 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو225 گرم
کره3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • سیب زمینی مکعبی خرد شده را در یک قابلمه آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید.
  • کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و مرغ خرد شده را به مدت 5 دقیقه داخل آن بپزید.
  • تره فرنگی و قارچ را افزوده و به مدت 3 دقیقه بپزید، آن ها را مرتب هم بزنید. آرد را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه بپزید. به تدریج شیر را بیفزایید و به جوش آورید. خردل، مریم گلی و سیب زمینی را به همراه چاشنی افزوده و اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه بجوشد.
  • در همین فاصله، نیمی از ورقه های خمیر فیلو را کف یک ظرف عمیق مخصوص پای پهن کنید. سس را با قاشق داخل ظرف بریزید و با یک ورقه دیگر از خمیر فیلو بپوشانید. با قلموی آشپزی بر روی خمیر، کره بمالید و ورقه دیگری از خمیر روی آن قرار دهید.
  • باقیمانده خمیر را رشته ای خرد کرده و بر روی خمیر پای به صورت نامرتب بریزید. با قلموی آشپزخانه کره آب شده را بر روی خمیر های رشته ای بمالید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند.
  • این پای را به صورت داغ سرو کنید.

2. مرغ پخته پنیری

مرغ پنیری یکی دیگر از انواع غذا با مرغ است، غذایی سالم با تلفیقی از مواد اولیه کم چرب و لذیذ که ترکیبی از پنیر و خردل و یک لایه سوخاری برشته است.

مواد لازم
شیر کم چرب1 قاشق غذاخوری
خردل2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار کم چرب رنده شده60 گرم
آرد ساده3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان و پوست4 عدد

دستور تهیه:

  • شیر و خردل را درون یک کاسه مخلوط کنید. پنیر را نیز به همراه آرد و پیاز کوهی در یک بشقاب مخلوط نمایید.
  • مرغ را درون مخلوط شیر و خردل انداخته، با قلموی مخصوص آشپزخانه همه قسمت های آن را به صورت یکنواخت آغشته سازید.
  • سینه های مرغ را داخل مخلوط پنیر انداخته، بغلطانید و فشار دهید تا کاملا مواد به ان ها بچسبند.
  • مرغ ها را روی سینی فر بچینید و پنیر اضافه را روی آن ها بپاشید.
  • آن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شده و هنگامیکه سیخ را درون آن فرو می کنید آب شفاف به بیرون تراوش کند و صورتی رنگ نباشد.
  • مرغ را داغ، به همره سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه سرو نمایید.

3. ریزوتوی مرغ طلایی

ریزوتوی با مرغ و برنج تهیه می شود که فقط برنج ریزوتو می تواند این غذا را به شکل کرمی و آبدار درآورد.

مواد لازم
روغن2 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده60 گرم
تره فرنگی حلقه شده1 عدد
عصاره مرغ2+3/4 پیمانه (1.5 لیتر)
ذرت کنسروی200 گرم
بادام زمینی بی نمک تفت داده شده60 گرم
فلفل دلمه ای زرد خرد شده1 عدد
سینه مرغ بدون استخوان و پوست خرد شده3 عدد
برنج دانه گرد350 گرم
نمک، فلفل و زعفرانبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • روغن و کره را داخل یک قابلمه حرارت دهید، تره فرنگی و فلفل دلمه ای را به مدت 1 دقیقه در آن سرخ کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و بپزید، هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
  • برنج دانه گرد را افزوده و هم بزنید، به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید.
  • زعفران، نمک و فلفل را با مواد مخلوط کنید، عصاره مرغ را افزوده، درب قابلمه را ببندید و با حرارت کم بپزید. غذا را مرتب هم بزنید و حدود 20 دقیقه بپزید تا برنج نرم شده و بیشتر مایع غذا را جذب کند. دقت کنید که ریزوتو نباید خشک باشد، بنابراین در صورت نیاز مقداری عصاره مرغ به آن بیفزایید.
  • ذرت، بادام زمینی و پنیر پارمزان رنده شده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و به صورت داغ سرو کنید.

4. سالاد مرغ اندونزی

سالاد مرغ نیز یکی دیگر از انواع غذا با مرغ پخته است که سس تند بادام زمینی آن را می توان از یک روز قبل آماده کرده و در یخچال نگه داشت.

مواد لازم
سیب زمینی بزرگ خرد شده4 عدد
آناناس تازه مکعبی خرد شده300 گرم
هویج رنده شده2 عدد
جوانه لوبیا175 گرم
پیازچه خرد شده100 گرم
کدوی نواری خرد شده1 عدد
ساقه کرفس نواری خرد شده3 عدد
بادام زمینی بی نمک175 گرم
سینه مرغ پخته و خرد شده125 گرم
کره بادام زمینی6 قاشق غذاخوری
روغن زیتون6 قاشق غذاخوری
روغن کنجد2 قاشق چایخوری
آبلیموی ترش4 قاشق چایخوری
سویا سس2 قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده1 عدد

دستور تهیه:

  • سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند. آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
  • سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید.
  • آناناس، هویج، جوانه لوبیا، پیازچه، کدو، کرفس، بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • برای تهیه سس، کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده، به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیفزایید.
  • فلفل چیلی قرمز، روغن کنجد و آبلیمو را با مواد ترکیب کنید، خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شوند.
  • سالاد را با برش های لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.

مرغ یکی از مواد غذایی معروف در دنیاست که نقش مهمی در رژیم غذایی مردم ایفا می کند و به دلیل چربی پایینی که دارد برای رژیم های کم کالری غذایی مناسب است. غذا های ایرانی و خارجی بسیاری را می توان با گوشت مرغ درست کرد که در این مطلب چند نمونه از آن ارائه شد. اگر با دیگر انواع غذا با مرغ آشنایی دارید، طرز تهیه آن ها را می توانید در انتهای این صفحه در قسمت ارسال نظر با ما به اشتراک بگذارید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: setare.com
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 15485

به "طرز تهیه انواع غذا با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع غذا با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید