عراق، هشدار درباره کوشش ترکیه برای تکرار سناریوی سوریه
به گزارش دَبی بلاگ، کارشناس امنیتی عراق نسبت به هدف ترکیه در تسلط بر بعضی مناطق عراق همانند هدفی که در سوریه دنبال می نماید هشدار داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، امیر عبدالمنعم الساعدی کارشناس امنیتی عراق با اشاره به تحرکات ترکیه در شمال عراق هشدار داد که آنکارا در کوشش برای تسلط بر بعضی مناطق عراق است؛ همانند کاری که در سوریه انجام می دهد.
الساعدی توضیح داد: تجاوز به شمال عراق توسط هواپیماهای ترکیه دلیل روشنی بر میزان طمع ورزی های این کشور در این منطقه جغرافیایی است.
وی افزود: مناطق شمال عراق و به ویژه مناطق مرزی باید توسط بخش های نظامی کنترل گردد تا از تجاوزات ترکیه با هدف اشغالگری در آن جلوگیری نمایند.
کارشناس امنیتی عراق گفت: ترکیه شمال عراق را به بهانه حضور حزب کارگران کردستان در مناطق مرزی مورد هدف قرار می دهد؛ درحالی که حقیقت غیر از این بوده و هدف آنکارا تسلط بر بعضی مناطق اقلیم کردستان همانند کاری که در سوریه انجام داد است.
وی در خاتمه بر اهمیت مذاکره احزاب سیاسی عراق و ترکیه باید برای حل پرونده مرزی و معین نقاط نظامی مشترک میان دو کشور و محاکمه ترکیه برای اقداماتش در شمال عراق تاکید نمود.
منبع: خبرگزاری تسنیمbestcanadatours.com: https://bestcanadatours.com، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا