مجرد بمانیم یا ازدواج کنیم؟

به گزارش دَبی بلاگ، ازدواج کردن خوب است؟ آیا با ازدواج است که می توانید در اجتماع حضور بهتر و پررنگ تری داشته باشید؟ سالم تر و شادتر شوید؟

مجرد بمانیم یا ازدواج کنیم؟

در واقع، هیچ حکم کلی برای داشتن زندگی بهتر وجود ندارد. یعنی نمی توان گفت ازدواج راه رسیدن به خوشبختی است یا مجرد ماندن. در این مطلب از خبرنگاران به آنالیز این موضوع می پردازیم که مجرد بمانیم یا ازدواج کنیم؟

مجرد بمانیم یا ازدواج کنیم؟

این همه انسان های رنگارنگ روی زمین زندگی می نمایند که هریک دارای شرایط زندگی منحصربه فردی اند. چطور می توان نسخه هایی کلی پیچید و برای همه، جادوی خوشبختیِ یکسانی را تجویز کرد. اصلا جادوی خوشبختی با فرمولی یکسان برای همه وجود دارد؟

تحقیقات درباره شرایط تاهل چه می گویند؟

بر پایه برخی پژوهش ها، زندگی متاهلی بهتر از مجردی است اما این تحقیقات دارای خطاهایی هستند و به اشتباه نشان می دهند که متاهل ها زندگی بهتری دارند. در واقع، اینکه بگوییم زندگی متاهلی از نظر روانشناسی برای افراد بهتر است، درست نیست و نمی توان با علم از آن پشتیبانی کرد.

نمی توان به طور دقیق گفت ازدواج کردن می تواند در بلندمدت زندگی شاد و پیروزی برای افراد خلق کند. گاهی مجردها گوی رقابت را می ربایند و کامیاب تر و پیروز تر هم ظاهر می شوند. بنا به برخی از تحقیقاتی که بر اساس نمونه های آماری بزرگ و ملی صورت گرفته اند، افراد مجرد سلامت ترین افراد جامعه هستند. با مرور زندگی کسانی که از حالت تجرد به تاهل درآمده اند به سادگی می توان فرایند کاهش شادی را در زندگی شان دید.

پس مجردی یا متاهلی؟ کدام را باید انتخاب کرد؟

هیچ روش بهتری برای زندگی وجود ندارد و نمی توان گفت مجرد ماندن بهتر است یا ازدواج کردن. درست است که در برخی زمینه ها مجردها بهتر از متاهل ها زندگی می نمایند اما موارد دیگری هم هست که زندگی متاهلی را شکوفاتر و مجذوب کننده تر نشان می دهد. پس مستمع باید عاقل باشد. در آنالیز پژوهش های علمی مختلفی که یکی از این دو سبک زندگی را برتر از دیگری می دانند به نکات زیر دقت کنید:

حرف از میانگین ها و میانه گیری هاست

تمام پژوهش های رنگارنگی که انجام می گردد و متاهلی یا مجردی را تصدیق می نمایند بنا بر میانگین گیری نمونه های آماری موردآنالیز هستند. آن ها از چیزهایی می گویند که به طور میانه رخ می دهد و از استثناها غافل هستند. پس نتایج تحقیقات علمی برای همه صادق نیستند.

حرف از انتخاب شخصی افراد است

هرکس در زندگی انتخابی دارد. متاهل ها انتخاب نموده اند که زندگی شان را با فرد دیگری شریک شوند اما برخی از افراد هستند که انتخابشان مجردی است و از این انتخاب کاملا رضایت دارند. پس نگاه و انتخاب آدم ها در زندگی بنا به علاقه ها، خواسته ها و ترجیحاتشان شکل می گیرد و نمی توان گفت مجرد یا متاهل بودن نسخه هایی کلی هستند که یکی بد است و دیگری خوب.

دلایل اشتباه برای ازدواج کردن

برخی افراد گمان می نمایند ازدواج معجزه ای است که بسیاری از مسائل زندگی شان را حل و درهای خوشبختی را به رویشان باز می نماید. این اشتباه است. از جمله دلایل و افکار اشتباه درباره ازدواج این ها هستند:

برای حل مسائل رابطه عاطفی

ازدواج دارو یا درمان نیست؛ اما برخی گمان می نمایند مسائل رفتاری و ارتباطی شان را به مدد ازدواج کردن برطرف خواهند کرد. با ازدواج، نه تنها مسائل ارتباطی و رفتاری افراد حل نمی گردد، بلکه حتی ممکن است شدیدتر هم بشوند. اگر دو نفر از نظر ارتباطی و رفتاری به بلوغ رسیده باشند، احتمالا بعد از ازدواج هم شکوفایی این بلوغ در زندگی شان بیشتر می گردد.

برای فرار از تنهایی

احساس تنهایی گاهی سخت و سهمگین است، اما علت نمی گردد برای فرار از آن ازدواج کنید. این اصلا علت خوبی برای ترک دنیای تجرد نیست. اگر شما در تنهایی خود فردی شاد و بهره ور نباشید، در دوران متاهلی نیز نمی توانید شادی و خوشبختی را تجربه کنید.

برای اثبات چیزی

برخی افراد می خواهند با ازدواج کردن چیزی را به دیگران ثابت نمایند. به عنوان مثال شخصی که فرزند طلاق است تصمیم می گیرد ازدواج کند تا به دیگران و والدین خود نشان بدهد که از آن ها بهتر است و برخلاف آن ها به یک رابطه سالم پا گذاشته است. برخی ازدواج می نمایند تا نشان دهند بزرگ و مستقل هستند.

پیشنهاد مطالعه: مطلب جلب اعتماد همسر بعد از خیانت امکان پذیر است؟ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 21 مرداد 1401 بروزرسانی: 21 مرداد 1401 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 26454

به "مجرد بمانیم یا ازدواج کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مجرد بمانیم یا ازدواج کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید