مخترع وب: نگران کارهای کثیفی هستم که انجام می گردد

به گزارش دَبی بلاگ، او می گوید مردم کم کم متوجه خطرهایی که کاربران وب با آن روبرو هستند، می شوند: وقتی قضیه کمبریج آنالتیکا عمومی شد، مردم فهمیدند انتخابات با یاری اطلاعات ناشی از فعالیت آن ها در شبکه های اجتماعی دستکاری شده است.

مخترع وب: نگران کارهای کثیفی هستم که انجام می گردد

خبرنگاران- تیم برنرز لی، مخترع وب، در سی امین سالگرد اختراعش به بی بی سی گفت که مقابله با اختلال های آینده وب احتیاجمند کوششی دنیای است.

مخترع وب دنیا گستر گفت که مردم پس از رسوایی کمبریج آنالتیکا باید متوجه باشند که چگونه ممکن است اطلاعاتشان دستکاری گردد.

آقای برنرز لی همچنین گفت که با مواردی مانند هک کردن، درز اطلاعات و گمراه کردن کاربران باید برخورد گردد.

او در نامه ای که روز دوشنبه در رسانه ها منتشر شد، نوشت که بسیاری از مردم شک دارند که وب می تواند یک نیروی خیر باشد.

آقای برنرز لی که دغدغه های خودش را نسبت به آینده وب دارد، به بی بی سی گفت: من خیلی نگران کارهای کثیف و گمراه نماینده ای که انجام می گردد، هستم.

با این حال او می گوید مردم کم کم متوجه خطرهایی که کاربران وب با آن روبرو هستند، می شوند: وقتی قضیه کمبریج آنالتیکا عمومی شد، مردم فهمیدند انتخابات با یاری اطلاعات ناشی از فعالیت آن ها در شبکه های اجتماعی دستکاری شده است.

آقای برنرز لی افزود که در سال های اخیر به این نتیجه رسیده است که اصول استفاده از وب باید بیشتر تحت مراقبت امنیتی قرار بگیرد.

تیم برنرز لی در نامه اش گفت که به اعتقاد او امروزه در سه زمینه اختلال وجود دارد:

فعالیت های بدخواهانه مانند هک کردن و آزار و اذیت.

طراحی مشکل دار سیستم مانند مدل های تجاری با استفاده از تله کلیک (محتوایی که هدف آن فریب کاربر برای کلیک و راهنمایی به یک صفحه خاص یا یک ویدئو است).

عواقب غیر ارادی مانند بحث های توهین آمیز یا دو قطبی شده.

او می گوید چنین معضلاتی یا دست کم بخشی از آن ها را می توان با قوانین یا سیستم های جدید که رفتارهای نامناسب در اینترنت را محدود می نماید، حل کرد.

ولی اقداماتی مقدماتی نظیر این ها احتیاجمند همکاری تمام جامعه است؛ از مردم عادی گرفته تا بازرگانان و رهبران سیاسی.

او در نامه اش نوشت: ما به قهرمانان وب آزاد از درون دولت احتیاج داریم؛ شهروندان خدمتگذار و مسئولان منتخبی که مقابل منافع بخش خصوصی که خیر جامعه را تهدید می نماید، بایستند و از وب آزاد حمایت نمایند.

جاناتان زیتراین، نویسنده کتاب آینده اینترنت و چگونگی متوقف کردن آن دیدگاه های تیم برنرز لی را آرمان گرایانه و واقع گرایانه می داند.

او هوادار این نظریه است که یک وب آزاد و باز می تواند کاربرانش را نیرومند سازد، بجای این که کوشش کرد مشتریان را صرفا به مصرف نماینده تقلیل داد.

آقای زیتراین به بی بی سی گفت: من نامه تیم را نه فقط فراخوانی برای بهتر کردن وب می دانم بلکه این کوششی است تا ما دوباره خودمان را به اصول زیربنایی که به آن متعهد هستیم، پایبند کنیم.

اصولی که او می گوید شامل دسترسی دنیای، شفافیت و آگاهی نسبت به کارکرد اپلیکیشن های وب است.

منبع: بی بی سی

سفرهای ادلیا: ارزانترین تورهای مسافرتی اروپایی، آسیایی و کانادا

منبع: زندگی امروز
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 588

به "مخترع وب: نگران کارهای کثیفی هستم که انجام می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مخترع وب: نگران کارهای کثیفی هستم که انجام می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید