ناپایداری شرایط جوی ودریایی در هرمزگان
به گزارش دَبی بلاگ، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان از مواج شدن دریا در محدوده آب های استان اطلاع داد.

به گزارش خبرنگار از ،مجتبی حمزه نژاد، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: از امروز یکشنبه، تا صبح سه شنبه، 18 خرداد در محدوده دریای عمان تنگه هرمز و شرق و بخش هایی از خلیج فارس وزش باد های نسبتاً شدید جنوب شرقی گاه گرد و غبار و مواج شدن دریا پیش بینی می گردد.
حمزه نژاد اضافه کرد: توصیه می گردد شناور های سبک، صیادی و تفریحی ازتردد دریایی خودداری نمایند و تمهیدات لازم در بنادر استان در نظر گرفته گردد.
او گفت: بیشینه سرعت باد بویژه در محدوده تنگه هرمز، بیش از 45 کیلومتر بر ساعت و افزایش ارتفاع امواج دریا بیش از متر پیش بینی می گردد.
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان اضافه کرد:در آسمان استان هم افزایش و رشد ابر رخ خواهد داد و در ارتفاعات و منطقه ها مستعد، بیشتر در ساعات بعدازظهر وقوع رگبار باران و رعد و برق پیش بینی می گردد و این شرایط جوی و دریایی تا روز سه شنبه، 18 خرداد ماه پیش بینی می گردد.
حمزه نژاد گفت: از نظر دمایی در این مدت نوسانات دمایی، تغییرات 1 تا 3 درجه ای خواهد داشت.
ر
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان