نبرد با گازهای گلخانه ای با مزارع خورشیدی معلق در اقیانوس

به گزارش دَبی بلاگ، محققان می گویند با ساخت مزارع خورشیدی معلق در اقیانوس می توان دی اکسید کربن را از آب دریا جدا کرد و به نبرد گازهای گلخانه ای رفت.

نبرد با گازهای گلخانه ای با مزارع خورشیدی معلق در اقیانوس

به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، همچنین می توان از برق این مزارع خورشیدی، برای خارج کردن دی اکسیدکربن و هیدروژن از اقیانوس ها استفاده کرد.

ترکیب این عناصر نیز برای فراوری متانول و استفاده های صنعتی دیگر به کار گرفته می گردد. پژوهشگران معتقدند اگر راه اندازی مزارع خورشیدی معلق بر روی اقیانوس همه گیر گردد، می توان به طور جدی در جهت کاهش دمای کره زمین گام برداشت. البته اجرای چنین طرحی هزینه های زیادی دارد.

محققان نروژی و سوئدی که بر روی این طرح کار می نمایند، معتقد هستند که با ایجاد 11 میلیون جزیره مصنوعی هوشمند که هر یک در ابعاد یک زمین فوتبال هستند می توان آثار انتشار گازهای گلخانه ای را در جو زمین کاهش داد.

صفحات خورشیدی نصب شده در این جزایر می توانند نور خورشید را به برق مبدل نموده و از توان آنها برای استخراج هیدروژن و دی اکسیدکربن از آب دریا استفاده کرد. البته این جزایر باید در آب های آرام احداث شوند تا از اثرات تخریبی موج ها و توفان ها بر روی آنها جلوگیری گردد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 15 مرداد 1398 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 1396

به "نبرد با گازهای گلخانه ای با مزارع خورشیدی معلق در اقیانوس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نبرد با گازهای گلخانه ای با مزارع خورشیدی معلق در اقیانوس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید