چگونه یک ساندویچ ارزان درست کنیم؟ ، ساندویچ نروژی، یک ترکیب خاطره انگیز
به گزارش دَبی بلاگ، ساندویچ عشق است؛ مال هرکجا که باشد! همه ساندویچ ها هم یک مزیت مشترک دارند. درست است که دست و بال آدم را می گیرد اما زمین گیر نمی کند. این را بچه ها دوست دارند. ما هم بچه ایم...
به گزارش خبرنگاران، غذای نوستالژیک زمان ما. غذای کار، تفریح، همراه همیشگی، اینجا، اونجا، همه جا! کافیه دستت رو دراز کنی...
ساندویچ نروژی
1. پیاز را با روغن، کمی تفت دهید. گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و تفت دهید. حالا نعنا جعفری، رب، نمک و فلفل و در آخر هم فلفل دلمه ای ریزشده را اضافه کنید.
2. داخل نان باگت را از یک طرف خالی کنید مواد بالا را داخل آن ریخته و با خمیرِ بیرون آورده روی مواد را بپوشانید. بعد تخم مرغ ها را در ظرفی خوب بزنید. نان باگت آماده شده را داخلش زده و در پودر سوخاری بغلتانید و در نهایت هم در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید.
مواد لازم
یک پیمانه سویا
200 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز درشت
یک عدد فلفل دلمه ای میانه
2 ق س نعنا جعفری خرد شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
یک ق س رب گوجه فرنگی
2 عدد تخم مرغ
به مقدار لازم آرد سوخاری
10 تکه 10 سانتی متری نان باگت
روغن به مقدار لازم
فوت وفن
پخت فلفل دلمه ای باید کم باشد، اگر زیاد باشد اوقاتش تلخ می شود! (می توان به جای گوشت از سویای کامل استفاده کرد)
منبع: همشهری آنلاین