آدانا کباب، غذای محبوب ترکی
به گزارش دَبی بلاگ، آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نام گذاری شده است.
آدانا کباب هر چند شبیه به کباب هایی مثل کباب کوبیده و کباب بناب است ولی مانند دونر کباب سرو می شود. در این مطلب از خبرنگاران به طرز تهیه آدانا کباب خوشمزه می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه آدانا کباب
- گوشت چرخ کرده 600 گرم
- فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد
- پیاز بزرگ 2 عدد
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نان پیتا یا نان باگت به تعداد کافی
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه آدانا کباب
مرحله اول
ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
فلفل دلمه ای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید؛ سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
مرحله سوم
در صورتی که می خواهید کباب را با منقل درست کنید، باید به گوشت کباب به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم تر شود و از سیخ نریزد.
در صورتی هم که می خواهید این کباب را به صورت کباب تابه ای درست کنید نیاز نیست گوشت کباب را در یخچال قرار دهید. اگر برنج خوش عطر دوست دارید، این کباب را در کنار یک برنج خوشمزه نوش جان نمایید.
مرحله چهارم از تهیه آدانا کباب
پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل یا به صورت کباب تابه ای، مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید. سپس آن را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو، سیب زمینی سرخ کرده و …) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید. کباب خوشمزه شما حاضر است.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت غذا های ایرانی طرز تهیه کتلت بدون روغن را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا