اشتباهات رایجی که هنگام ظرف شستن مرتکب می شویم

به گزارش دَبی بلاگ، یکی از کارهایی که مدام در خانه باید انجام گردد، ظرف شستن است. اگر در طول روز 3 تا 4 بار ظرف ها را شستشو ندهیم، سینک آشپزخانه از ظروف کثیف گم می گردد. اما تا به حال حین انجام این کار به اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شوید، فکر نموده اید؟ طبق تحقیقات صورت گرفته، محیط آشپزخانه هر چقدر هم که ظاهر تمیزی داشته باشد، می تواند از محیط حمام و حتی دستشویی آلوده تر باشد. چون شما با تکرار کردن اشتباهات تان فقط آلودگی و میکروب ها را از این طرف به آن طرف پخش می کنید. به همین دلیل قصد داریم تا در این مقاله درباره اشتباهاتی که ممکن است هنگام ظرف شستن مرتکب شوید، صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

اشتباهات رایجی که هنگام ظرف شستن مرتکب می شویم

اولین کاری که باید انجام دهید این است که آن ها را با آب داغ خیس کنید تا غذاها خیس خورده و سریع تر تمیز شوند. در اینصورت آب کم تری هم مصرف می گردد.

6 اشتباه رایج هنگام ظرف شستن

نشستن دست ها اول کار

دست تان می تواند منبعی از آلودگی ها و میکروب های مختلف باشد. بنابراین قبل از شستن ظروف، باید دست تان را با آب گرم و صابون بشویید.

مصرف بیش از اندازه مایع ظرفشویی

مصرف بیش از اندازه مایع ظرفشویی باعث بیشتر تمیز شدن ظروف نمی گردد، بلکه علاوه بر این که باعث کدر شدن ظروف و از بین رفتن آن ها می گردد، ممکن است روی ظرف ها باقی بماند و با غذا ترکیب گردد. بنابراین طبق دستور با مقدار کمی مایع آغاز نموده و در صورت احتیاج کم کم اضافه کنید تا ظروف تمیز شوند.

از مایع ظرفشویی که حاوی تری کلوسان و مواد ضدعفونی کننده قوی است، پرهیز کنید. مایع ظرفشویی ساده و آب داغ برای شستن ظرف ها کافی است.

هدر دادن آب

اگر موضوع هدر ندادن آب باشد، شستن ظرف ها با ماشین ظرفشویی بهتر است. ماشین در هر نوبت حدود 11 لیتر آب مصرف می نماید، در حالی که با دست تقریبا 100 لیتر آب مصرف می گردد.

موقع زدن ماده شوینده به ظروف و استفاده از اسکاچ، شیر آب را ببندید و موقع آبکشی، آن را باز کنید.

خانه تکانی سال جاری را با این فرمان جلو ببرید

استفاده از اسکاچ یا اسفنج پلاستیکی

اسکاچ ایده آل ترین مکان برای رشد باکتری ها است. در هر سانتی متر از اسکاچ ها، هزاران باکتری مثل سالمونلا و ایی کولی زندگی می نماید. بنابراین به جای استفاده از اسکاچ یا اسفنج های پلاستیکی از پارچه های فراوری شده از الیاف طبیعی بهره ببرید.

پارچه های ظرفشویی هم می تواند عاملی برای رشد میکروب باشد، اما به مراتب از اسکاچ بهتر است. فقط کافی است بعد از هر بار شست و شو، آن ها آویزان کنید و هر از گاهی در مقابل نور خورشید قرار دهید و بعد از چند روز آن ها را تعویض کنید.

تمیز کردن سینک قبل از شست و شو

اگر اول سینک را تمیز نکنید و نشویید، مثل این می ماند که داخل دستشویی یا حمام می خواهید ظرف بشویید. بنابراین هر روز با استفاده از سرکه و یا جوش شیرین یا سرکه و نمک، سینک ظرفشویی تان را تمیز و ضدعفونی کنید.

ماشین ظرفشویی هم تمیزتر از سینک نیست. محیط مرطوب بهترین مکان برای رشد باکتری ها است. هر از گاهی درون ماشین ظرفشویی خالی، یک فنجان سرکه و جوش شیرین ریخته و بگذارید کار کند. بعد از هر بار شست و شو در ماشین را باز بگذارید تا کاملا داخل آن خشک گردد.

دور نریختن غذا قبل از شست و شو

غذاهای باقی مانده را داخل سطل آشغال بریزید. سپس ظرف ها را داخل سینک بچینید تا هم کارتان کم تر گردد و هم سینک کثیف نگردد.

نکات مهم هنگام شست و شوی ظروف

  • هنگام ظرف شستن از آب گرم و دستکش بهره ببرید.
  • برای خشک کردن ظرف ها از پارچه ای تمیز و خشک بهره ببرید.
  • از لیمو و نمک برای ضد عفونی کردن تخته گوشت های چوبی بهره ببرید. علاوه بر این ظروف چوبی را در ماشین ظرفشویی قرار ندهید چون رطوبت و دمای شدید ماشین ظرفشویی باعث خراب شدن آن ها می گردد.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 454

به "اشتباهات رایجی که هنگام ظرف شستن مرتکب می شویم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشتباهات رایجی که هنگام ظرف شستن مرتکب می شویم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید