بزرگترین حملات خرابکارانه اینترنتی در طول تاریخ

به گزارش دَبی بلاگ، خبرنگاران - ترجمه از محمد کاملان: میلیون ها نفر در جهان روز خودشان را با تجهیزات دیجیتال آغاز می نمایند و قسمت مهمی از زندگی آن ها به این تجهیزات وابسته است، شرکت های تجاری و دولت ها نیز بدون یاری اینترنت نمی توانند راه به پیش ببرند.

بزرگترین حملات خرابکارانه اینترنتی در طول تاریخ

از آنجایی که تمامی اقشار جامعه به اینترنت دسترسی دارند در کنار افراد خوب و سرشناسی که فعالیت مفیدی در بستر اینترنت دارند همواره خلافکاران نابکاری نیز بوده اند که امنیت فضای مجازی را به خطر بیاندازد.

این خلافکاران اینترنتی که با نام هکرها شناخته می شوند خرابکاری های کوچک و بزرگ زیادی را در مدت حضور اینترنت در میان کاربران انجام داده اند اما برخی از این خلافکاری ها ابعاد بسیار گسترده و وسیعی دارد که در این زمینه می توان به هک اخیر فیس بوک اشاره نمود که گفته می گردد اطلاعات چیزی حدود 50 میلیون کاربر فیس بوک در اختیار هکرها نهاده شده است.

به همین منظور با هم در ادامه به بزرگترین حملات هکرها در طول تاریخ نگاهی خواهیم داشت.

سال 2015، هک وب سایت اشلی مدیسون و برملا شدن اطلاعات 37 میلیون کاربر

در آن سال یک گروه متشکل از هکرهای تراز اول به سرورهایی که اطلاعات وب سایت دوستیابی اشلی مدیسون در آن ذخیره شده بود نفوذ کردند و از اطلاعات 37 میلیون کاربر نسخه کپی تهیه نمودند. هکرها مدتی بعد این اطلاعات را در وب سایت های مختلف منتشر کردند، در نتیجه از آنجایی که ماهیت وب سایت اشلی مدیسون، یک وب سایت دوستیابی بود. افشا شدن اطلاعات کاربران این وب سایت زندگی بسیاری از این کاربران را تحت تأثیر قرار داد و حتی گفته می گردد برخی از این کاربران دست به خودکشی زدند.

از آنجایی که این اطلاعات مربوط به خیانت و عدم وفاداری بسیاری از این کاربران به خانواده شان بود، برخی ها طرف این هکرها را گرفتند و از آن ها به عنوان مبارزان دروغ و ریا یاد می کردند.

سال 2008، کرم کانفیکر، آلوده کردن میلیون ها کامپیوتر تاکنون

این بدافزار مخرب ممکن است صدمه های زیادی وارد نکرده باشد اما با یکی از جان سخت ترین بدافزارهای اینترنتی طرف هستیم که از سال 2008 تاکنون همچنان به خرابکاری ادامه می دهد. کرم کانفیکر در کامپیوتر قربانی مخفی می گردد و یک نسخه از خودش را به سایر کامپیوترها کپی می نماید تا از این طریق شاهد آلوده شدن میلیون ها کامپیوتر در جهان باشیم. از طرف دیگر این کرم راه های نفوذی را برای حمله های هکرها در آینده در کامپیوتر قربانی باز می نماید.

کرم کانفیکر که از آن بنا نام Downadup نیز یاد می گردد سیستم قربانی را برای حمله های بعدی آماده می نماید تا از این طریق هکرها به گذرواژه ها و اطلاعات کارت های اعتباری کاربران دست پیدا نمایند. جالب است بدانید این کرم خرابکار نرم افزار ضدویروس نصب شده روی کامپیوتر قربانی را غیرفعال می نماید و هنوز راه جامعی برای از بین بردن آن مطرح نشده است.

سال 2014، هک فروشگاه های زنجیره ای Home Depot و سرقت اطلاعات 50 میلیون کارت اعتباری

در این سال هکرها توانستند با استفاده از گذواژه یکی از کارمندان فروشگاه های Home Depot در آمریکا یکی از بزرگترین هک های تاریخ را انجام دهند. هکرها با دستکاری سیستم عامل ویندوز مایکروسافت به سرورها نفوذ کردند.

این هکرها کار خود را با نفوذ به فروشگاه Home Depot واقع در میامی آغاز کردند و تمامی شعبه های این فروشگاه در قاره آمریکا را مورد حمله قرار دادند. هکرها به صورت مخفیانه تراکنش های اقتصادی بیشتر از 7 هزار صندوق از فروشگاه های Home Depot را زیر نظر گرفتند و شماره کارت های اعتباری مشتریان را که در حین خرید از فروشگاه Home Depot بودند به سرقت بردند.

سال 2013، حمله اسپم هاوس، بزرگترین حمله DDOS در تمام تاریخ

در اسفند سال 2013 حمله اسپم هاوس در ابعد بسیار بزرگی صورت گرفت، این حمله به اندازه ای وسعت داشت که ارتباط اینترنت در سراسر جهان را به مدت چندین ساعت کند کرد. هکرها برای انجام این حمله چیزی حدود 300 گیگابایت اطلاعات در هر ثانیه به سرورهای قربانی ارسال کردند.

هدف مرکزی این حمله سازمانی با نام اسپم هاوس بود. این سازمان اطلاعات هکرها و اسپمرها را از جانب کاربران دریافت می کرد. در نتیجه هکرها سرور های اسپم هاوس و چندین سرور دیگر را مورد حمله سنگین DDSO قرار دادند تا این حمله به عنوان بزرگترین حمله DDOS در تاریخ شناخته گردد.

سال 2014، هک Ebay و نفوذ به اطلاعات 145 میلیون کاربر

سازمان های امنیت سایبری این حمله را بیشترین نفوذ به اطلاعات کاربران قلمداد می نمایند، عده ای دیگر نیز مدعی هستند از آنجایی که تنها اطلاعات شخصی کاربران در این حمله بدست آمده و اطلاعات اقتصادی صدمه ای ندیده است، با حمله خطرناکی روبرو نبودیم.

اطلاعات میلیون ها کاربر که به صورت آنلاین از Ebay خرید می کردند در این حمله سرقت شد، از طرف دیگر Ebay پاسخ خوبی در برابر این حمله نشان نداد و ثابت شد که توان مقابله سریع با حمله های اینترنتی را ندارد.

سال 2014، هک مؤسسه JPMorgan Chase، سرقت 83 میلیون حساب کاربری

چند هکر روس به یکی از بزرگترین موسسه های سرمایه گذاری آمریکایی نفوذ کردند و اطلاعات 7 میلیون شرکت تجاری کوچک و 76 میلیون حساب کاربری را به سرقت بردند. گفته می گردد هکرها به بیشتر از 90 سرور که اطلاعات موسسه اقتصادی JPMorgan Chase در آن ها ذخیره شده بود نفوذ کردند.

با کمال تعجب در این هک بزرگ پولی از حساب کاربران سرقت نشد. از طرف دیگر این موسسه اقتصادی اطلاعات بیشتری از مراحل پیگیری و شناسایی هکرها منتشر نکرد. گفته می گردد نام، آدرس، ایمیل و شماره تلفن بیشتر مشتریان این مؤسسه اقتصادی به سرقت رفته بود. همان گونه که اشاره نمودیم این هک خسارت اقتصادی را به جای نگذاشت و حساب اقتصادی کاربران دست نخورده باقی ماند اما باعث شد تا اعتماد کاربرها به حساب های آنلاین کاهش پیدا کند.

سال 1999، ویروس ملیسا، 20 درصد از کامپیوترهای جهان به این ویروس آلوده شدند

این ویروس توسط مردی اهل نیوجرسی آمریکا منتشر شد و کامپیوترهایی که سیستم عامل ویندوز داشتند را هدف قرار داد. سازوکار ویروس ملیسا به این گونه بود که درقالب یک فایل الصاقی وُرد با عبارت یک پیغام مهم از شخص ... برای کاربر ایمیل می شد، در نتیجه کاربران وسوسه می شدند که پیغام را باز نمایند و ویروس ملیسا از این طریق فعال میشد.

این ویروس خرابکار پس از فعال شدن به آدرس ایمیل های کاربر دسترسی پیدا می کرد و برای 50 کاربر دیگر در فهرست آدرس ها ایمیل میشد.

ویروس ملیسا با هدف خرابکاری و سرقت اطلاعات ساخته نشده بود و تنها سیلی از ایمیل را به راه می انداخت. جالب است بدانید این ویروس سرورهای شرکت های زیادی را آلوده کرد و این شرکت ها چندین روز برای پاکسازی سرورهای خود تعطیل شدند. ویروس ملیسا از ناآگاهی کاربران استفاده کرد و ضعف نرم افزارهای ضدویروس آن موقع را نشان داد. از طرف دیگر ثابت کرد که مجموعه آفیس مایکروسافت نیز در برابر هکرها در امان نیست.

سال 2016، شبکه اجتماعی لینکدین و سرعت 164 میلیون حساب کاربری

از قرار معلوم شبکه اجتماعی لینکدین چندین بار مورد حمله های خرابکارانه نهاده شده است اما این شبکه ترجیح داده بود تا سخنی از آن ها به میان نیاورد تا اینکه دست آخر تعیین شد در سال 2012 چیزی حدود 117 میلیون نام کاربری و گذرواژه لینکدین هک شده بود. مدت ها بعد شاهد فروش این اطلاعات در سال 2016 در بازار سیاه بودیم.

سال 2015، هک سازمان بیمه Anthem Health Care و سرقت اطلاعات 78 میلیون کاربر

در آن موقع سازمان بیمه Anthem که یکی از بزرگترین سازمان های بیمه ای و خدمات اجتماعی آمریکا به حساب می آید در عرض چند هفته هک شد. این سازمان ترجیح داد در مورد این سرقت اطلاعاتی سکوت اختیار کند و مدعی شد پرونده های پزشکی و اسناد بیماران در این هک به سرقت نرفته است.

در نتیجه از آن موقع تاکنون گزارشی مبنی بر ضررهای این حمله خرابکارانه منتشر نشده است اما کارشناسان امنیتی مدعی هستند این اطلاعات نهایتاً روزی سر از بازار سیاه در خواهد آورد. سازمان بیمه Anthem پس از این حمله اینترنتی تمامی اطلاعات خود را به صورت رمزگذاری شده و با رعایت نکات امنیتی نگه داری می نماید.

سال 2011، هک 77 میلیون کاربر شبکه بازی های پلی استیشن

هکرهای گروه LulzSec پیروز به هک شبکه بازی پلی استیشن شدند و اطلاعات حدود 77 میلیون کاربر این شبکه را برملا کردند. در این بین سونی مدعی شد این اطلاعات حاوی نام کاربری و گذرواژه های کاربران بوده است و اطلاعات اقتصادی آن ها به سرقت نرفته است.

این حمله اینترنتی باعث شد تا سونی برای چندین روز پیاپی سرورهای شبکه بازی پلی استیشن خود را تعطیل کند و به تقویت امنیت این شبکه پرطرفدار بپردازد. خوشبختانه تاکنون گزارشی از سوء استفاده از اطلاعات بدست آماده در این هک نشده است.

سال 2012، هک شرکت اقتصادی Global Payments، برملا شدن اطلاعات 110 میلیون کارت اعتباری

شرکت اقتصادی Global Payments مجموعه معتبر در جامعه اقتصادی آمریکا شناخته می گردد، در سال 2012 سرورهای این شرکت مورد نفوذ هکرها نهاده شد و اطلاعات کارت های اعتباری تعداد زیادی از مشتریان Global Payments به سرقت رفت. متأسفانه این قضیه ختم به خیر نشد و از آن موقع تاکنون همچنان شاهد شکایت کاربران این مجموعه اقتصادی هستیم که مورد کلاه برداری های اینترنتی واقع شده اند.

در این قسمت به سرانجام فهرست بزرگترین حملات خرابکارانه اینترنتی در طول تاریخ رسیدیم، از آنجایی که جرم های اینترنتی در تمامی جهان رواج دارد، پیشنهاد میکنیم اگر خدای ناکرده شما هم در گذشته به هر نوعی قربانی مجرمان اینترنتی بوده اید این تجربه را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: برترین ها
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 1314

به "بزرگترین حملات خرابکارانه اینترنتی در طول تاریخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بزرگترین حملات خرابکارانه اینترنتی در طول تاریخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید