کوشش روسیه و آمریکا برای دستیابی به ثبات استراتژیک

به گزارش دَبی بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از تاس، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه طی سخنانی گفت که مسکو و واشنگتن به تماس های خود برای دستیابی به ثبات استراتژیک ادامه داده و این موضوع در گستره ای از منافع مشترک میان دو کشور نهفته است.

کوشش روسیه و آمریکا برای دستیابی به ثبات استراتژیک

بر اساس این گزارش، لاوروف که این سخنان را در مجمع بین المللی مطالعاتی پریماکوف مسکو مطرح می کرد، گفت: ما در زمینه ثبات استراتژیک منافع مشترک داریم. ما ارتباطات فشرده ای در این خصوص که چه رویکردی باید در زمینه سیاست های بین المللی اتخاذ شود با یکدیگر داریم. من می توانم به صراحت بگویم که ما هوادار یک رویکرد جامع و در نظر گرفتن همه عواملی هستیم که ثبات استراتژیک را تحت تأثیر قرار می دهند. بدون هیچ استثنایی در گفتگوی بعدی ما با ایالات متحده … هر آنچه بر ثبات استراتژیک تأثیر می گذارد، باید موضوع بحث (میان روسیه و آمریکا) باشد.

وی در عین حال تاکید نمود که رویکرد آمریکایی ها در مورد تسلیحات هسته ای و غیر هسته ای و بعلاوه تهاجمی یا دفاعی، بسیار کوته فکرانه است.

pariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 19094

به "کوشش روسیه و آمریکا برای دستیابی به ثبات استراتژیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوشش روسیه و آمریکا برای دستیابی به ثبات استراتژیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید