دبیرکل سازمان ملل خواهان آتش بس در لیبی شد

به گزارش دَبی بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل در جریان شرکت در نشست صلح لیبی که به میزبانی برلین، پایتخت آلمان برگزار گردید، خواهان حمایت همه طرف های شرکت کننده از برقراری آتش بس در لیبی شد.

دبیرکل سازمان ملل خواهان آتش بس در لیبی شد

با وبسایت سازمان نظام مهندسی همراه باشید.

به گفته گوترش، هیچ راهکار نظامی برای اوضاع لیبی وجود ندارد و در حال حاضر شرایط بسیار نگران کننده است.

دبیرکل سازمان ملل در ادامه اضافه نمود: در حال حاضر زمان اقدام قاطعانه و فوری برای جلوگیری از یک جنگ داخلی تمام عیار است.

لازم به ذکر است برلین امروز میزبان رهبران و مقامات سیاسی 12 کشور و 4 شرکت چندملیتی، برای برگزاری کنفرانس لیبی و کوشش برای دستیابی به آتش بس پایدار و روندی سیاسی در این کشور است.

این درحالیست که پیش نویس بیانیه پایانی کنفرانس برلین درباره لیبی ساعاتی پیش از سوی رسانه ها منتشر شده است.

در پیش نویس بیانیه پایانی کنفرانس برلین که در رسانه ها منتشر شده بر ممنوعیت هرگونه اقدام تجاوز کارانه ای که باعث وارد آمدن خسارت به تأسیسات نفتی گردد تاکید شده است.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 5161

به "دبیرکل سازمان ملل خواهان آتش بس در لیبی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دبیرکل سازمان ملل خواهان آتش بس در لیبی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید