دهلی به واردات نفت از ایران ادامه دهد
به گزارش دَبی بلاگ، تهران- خبرنگاران- حزب کمونیست هند روز سه شنبه با صدور بیانیه ای بیان کرد دهلی نو بدون توجه به فشارهای آمریکا به واردات نفت از ایران ادامه دهد.

بیزینس استاندارد به نقل از این بیانیه،تصمیم آمریکا بر تحریم کشورهایی که اقدام به خرید نفت از ایران را می نمایند را محکوم کرد.
در این بیانیه اضافه شده است ،هرگونه اقدام برای توقف واردات نفت از ایران به امنیت انرژی و منافع ملی هند آسیب می رساند.
بر اساس بیانیه حزب کمونیست، از آنجایی که ایالات متحده تحریم های غیرقانونی را به طور یک جانبه علیه ایران اعمال نموده است، دولت حزب بی جی پی باید این تحریم ها را رد کند و همچنان به خرید نفت از ایران ادامه دهد.
کاخ سفید روز دوشنبه در بیانیه ای اعلام نمود، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تصمیم گرفته است معافیت مشتریان نفت ایران را از اجرای تحریم های نفتی علیه ایران تمدید نکند.
این تصمیم آمریکا مورد انتقاد چین و هند قرار گرفته و به نظر می رسد بر تعداد کشورهای معترض به این رویکرد افزوده خواهد شد.
کاخ سفید در بیانیه خود تأکید کرد ه است که این تصمیم را باهدف به صفر رساندن صادرات نفت ایران و قطع دسترسی ایران به منبع اصلی درآمد خود اتخاذ نموده است.
آساق**9473**1600
منبع: ایرناpariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری