دولت در مسائل داخلی مجلس دخالت یا نظری ندارد

به گزارش دَبی بلاگ، معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: انتخاب رییس و هیات رییسه و روسای کمیسیون ها و مسائل داخلی مجلس مربوط به ساز و کارهای داخلی آن است و دولت نظر و دخالتی در این مسائل ندارد.

دولت در مسائل داخلی مجلس دخالت یا نظری ندارد

به گزارش خبرنگاران، حسینعلی امیری روز سه شنبه در واکنش به تذکر عبدالحسین روح الامینی نماینده تهران در مورد دخالت معاونان پارلمانی در انتخاب هیات رییسه و روسای کمیسیون ها گفت: دولت در موضوعات مربوط به مسائل داخلی مجلس نه تنها دخالت نمی کند بلکه هیچ گونه نظری ندارد.

وی تاکید نمود: موضوعات مربوط به نمایندگان مجلس به خود آنها مربوط می گردد، اضافه نمود: انتخاب رییس و هیات رییسه و روسای کمیسیون ها و مسائل داخلی مجلس مربوط به ساز و کارهای داخلی آن است و دولت نظر و دخالتی ندارد و دولتی ها و بالاخص معاونین و مدیران کل پارلمانی کاملاً در جریان سیاست ابلاغی هستند و مراعات می نمایند.

امیری یادآور شد: حتی خود بنده و معاونین پارلمانی در روزهای اخیر که مجلس مشغول آنالیز اعتبارنامه ها و مشورت نمایندگان برای انتخاب روسای کمیسیون ها بوده در مجلس حضور پیدا ننموده ایم مگر موارد استثنائی که نماینده یا نمایندگانی با معاون یا مدیر کلی که کار داشته اند و بنا به درخواست نماینده ممکن است مسئول دولتی در مجلس حضور پیدا نموده باشد.

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: منتظر هستیم که اعتبارنامه نمایندگان مطابق اصول 65 و 93 قانون اساسی به تصویب برسد و روسای کمیسیون ها نیز با صلاحدید نمایندگان مشخص شوند. آن گاه در مجلس حضور جدی پیدا خواهیم کرد.

امیری اضافه نمود: درخواستم از برادر عزیزم عبدالحسین روح الامینی نماینده مردم تهران این است که اگر مصداق و مستندی از دخالت دولتمردان و بویژه معاونان پارلمانی در سازوکارهای داخلی مجلس از جمله انتخاب رییس یا هیات رییسه یا روسای کمیسیون ها و موضوعاتی از این قبیل دارند اعلام نمایند، حتماً پیگیری می کنیم.

وی تاکید نمود: دولت بنا را بر همکاری با مجلس شورای اسلامی برای حل و فصل مسائل کشور قرار داده و رییس جمهوری تأکید دارند از ایجاد هرگونه حاشیه سازی پرهیز گردد تا مسئولین دولتی بتوانند به وظایف خود در جهت خدمت به مردم عمل نمایند.

عبدالحسین روح الامینی نماینده مردم تهران در جلسه علنی صبح امروز سه شنبه مجلس شورای اسلامی در تذکری اظهار کرد: دولت به وظایف خود که بسیار است بپردازد و اجازه دهد مدیریت مجلس به دست خود نمایندگان صورت گیرد، معاونان پارلمانی دستگاه های مختلف دخالتی در عضویت نمایندگان در کمیسیون و مشخص روسای آنها نداشته باشند.

bestcanadatours.com: https://bestcanadatours.com، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 9200

به "دولت در مسائل داخلی مجلس دخالت یا نظری ندارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دولت در مسائل داخلی مجلس دخالت یا نظری ندارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید