روش تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

به گزارش دَبی بلاگ، شیرینی های ایرانی در بین بیشتر افراد هواداران زیادی دارند. روش های پخت بدون فر آن هم بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.

روش تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

شیرینی کشمشی بدون فر یکی از روش های بسیار خوشمزه و راحت برای تهیه این شیرینی سنتی ایرانی است. اگر تمام نکات گفته شده را رعایت کنید یک شیرینی کشمشی بدون فر درجه یک خواهید داشت. این دستور پخت نیازی به فر یا همزن برقی ندارد و همه مواد به لیوان گفته شده است تا بتوانید به راحتی مواد را میزان گیری کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

  • کره 100 گرم
  • شکر 1 لیوان بهتر است از شکر دانه ریز بهره ببرید
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • آرد 1 و 3/4 لیوان یا پیمانه
  • کشمش 1/2 لیوان

طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

مرحله اول

ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس مواد را با یاری پیمانه شیرینی پزی یا یک لیوان دسته دار فرانسوی را میزان بگیرید. آرد را الک کنید تا سبک گردد. اگر شکر شما دانه درشت است بهتر است داخل آسیاب بریزید و چند بار آن را آسیاب کنید.

مرحله دوم

در ادامه کره نرم شده را داخل کاسه بریزید و کمی هم بزنید تا باز گردد. بعد شکر را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد جمع گردد. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن تخم مرغ آخر، وانیل را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست گردد. در سرانجام روغن مایع را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

مرحله سوم

حالا باید آرد را طی دو مرحله اضافه کنید و با افزودن مرحله دوم، کشمش از قبل تمیزشده را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شیرینی کشمشی شما حاضر گردد. تابه دو طرفه را از قبل روی شعله پخش کن قرار دهید و 10 دقیقه بگذارید تا کاملا گرم گردد. برای تماشا دستور دسرهای ایرانی، تهیه ژله خرده شیشه ای به روش متفاوت را بخوانید.

مرحله چهارم

مواد شیرینی کشمشی را داخل قیف پلاستیکی بریزید و سر قیف را قیچی کنید. کف تابه گرم شده کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را روی کاغذ به طور یکدست پایپ کنید. حتما فاصله دهید، زیرا بعدا از پخت شیرینی پهن و پف دار می شوند. روی در تابه معمولی باید دم کنی بگذارید اما برای تا به دوطرفه واشر تابه را خارج کنید و 20 دقیقه زمان دهید تا شیرینی بپزد و بعد از خنک شدن از روی سینی جدا و سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

  • با این میزان خمیر 24 عدد شیرینی کشمشی خواهید داشت.
  • مواد را می توانید داخل فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
  • وقتی که زیر شیرینی ها طلایی شد، یعنی پخته و آماده شده است.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی ترشی کلم بنفش یک روزه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 8 آبان 1401 بروزرسانی: 8 آبان 1401 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 27738

به "روش تهیه شیرینی کشمشی بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه شیرینی کشمشی بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید