شکنجه شدید روحانی بحرینی در زندان های آل خلیفه
به گزارش دَبی بلاگ، خانواده شیخ زهیر عاشور در بیانیه ای از شکنجه فجیع و نقض حقوق اولیه او در زندان خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، خانواده شیخ زهیر عاشور که از هشت سال گذشته در زندان به سر می برد، در بیانیه ای از بدرفتاری و شکنجه شدید او در زندان خبر دادند.
به نوشته المنار، در این بیانیه آمده است شیخ زهور در دو تماس تلفنی به آن ها گفته است که به اتهام تحریک دیگر زندانیان برای بیان خواسته های خود، به مدت هفت روز در انفرادی قرار گرفته و در این مدت به طرق مختلف شکنجه شده است.
خانواده این روحانی زندانی همچنین گفتند که او به مکان نامشخصی منتقل شده و به طور کامل از دنیا بیرونی جدا شده و در زندان انفرادی نگهداری می گردد. زندانبانان در طول هفت روز مانع خواب او شده و افسران زندان گاه و بیگاه وارد سلول شده و اقدام به ضرب و شتم او با لوله آب می نمایند.
طبق این بیانیه، مأموران بحرینی در طول هفت شب و روز زندان انفرادی دست و پای شیخ زهیر را بسته هیچ امکاناتی برای خواب به او نداده اند. همچنین مانع ادای نماز و استحمام و قضای حاجت می شدند.
توهین و تهدید به قتل و قرار دادن شیخ زهیر در بخش مخصوص بیماران، دیگر اقدامات مأموران زندان با این روحانی بحرینی است.
خانواده شیخ زهیر از نهاد های بین المللی حقوق بشری خواستند تا با فشار بر دولت منامه مانع ادامه یافتن این گونه اقدامات در زندان ها شوند و اعلام کردند که به زودی اسناد شکنجه ها و نقض حقوق زندانیان را به سازمان های بین المللی ارائه خواهند داد.
شیخ زهیر عاشور از 27 ژوئن 2013 در زندان به سر می برد. پس از انقلاب فوریه 2011 به این سو صد ها تن از معترضان و رهبران انقلاب بازداشت شده و به حبس های طولانی مدت محکوم شده اند.
منبع: خبرگزاری دانشجو