طرز تهیه اسپرینگ رول با سس چیلی تای همراه ویدئو
به گزارش دَبی بلاگ، اسپرینگ رول یک غذای شرقی شناخته شده و محبوب در سراسر جهان است که با سس و دیپ چیلی طعمی لذیذ و خوشایندتر پیدا می نماید. سسی که برای سرو اسپرینگ رول درنظر گرفتیم، سس چیلی تای است که به همان سس دیپ چیلی هم معروف است. با طرز تهیه اسپرینگ رول همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول
- 100 گرم جعفری
- نصف سینه مرغ
- دو عدد ساقه پیازچه
- یک عدد فلفل دلمه ای رنگی
- روغن به مقدار لازم
- یک عدد پیاز خرد شده
- دو حبه سیر
- یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه
- یک بسته خمیر یوفکا
- کره ذوب شده
- زرده تخم مرغ
- کنجد به مقدار لازم
- سس چیلی تای کاله
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه اسپرینگ رول
اول از همه سراغ خرد کردن و آماده سازی مواد اولیه مان می رویم. بنابراین سینه های مرغ را بشویید و به صورت حبه ای خرد کنید. سبزیجات مان که شامل پیاز، پیازچه، فلفل دلمه ای و جعفری بود را هم بشویید و به یاری تخته ریز خرد کنید سپس حبه های سیر و زنجبیل را پوست بکنید و با رنده ریز، رنده کنید.
یک تابه بردارید و پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید. سینه های مرغ را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا کمی بپزند. سپس پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. زنجبیل رنده شده و جعفری را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. حرارت شعله در تمام مراحل پخت اسپرینگ رول باید متوسط باشد.
خمیر های یوفکا را روی سطح کارتان قرار دهید و به یاری قلموی آشپزی با کره ذوب شده چرب کنید. حدود دو قاشق از مواد را سمت باریک تر خمیر بریزید. خمیر را از سمت پهن تر روی مواد تا کنید سپس رول کنید. با بقیه مواد هم اسپرینگ رول درست کنید و آن ها را روی سینی فر بچینید و با قلمو روی آن ها را کره بمالید. مقداری کنجد روی رول ها بریزید و سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. اسپرینگ رول خوشمزه تان آماده است. از فر در بیاورید و با سس چیلی تای سرو کنید.
منبع: کتاب کالهپریها: پریها، اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و تفریحی