طرز تهیه ترشک هفت میوه

به گزارش دَبی بلاگ، دیگه ترشک و ترشی و آلوچه رو هرگز از بیرون تهیه نکنید چون این ترشک خوشمزه ترین ترشک دنیاستهم سالمه و هم اورگانیک و بهداشتی چون خودتون در منزل تهیش میکنید.

طرز تهیه ترشک هفت میوه

به گزارش خبرنگاران به نقل از سر آشپز پاپیون

مواد لازم:

آلو سیاه

2 کیلوگرم

قیصی

1 پیمانه

دانه انار

1 پیمانه

آلبالو خشکه

1 پیمانه

آلوچه

1 پیمانه

آب

1 لیوان

شکر (به دلخواه)

1/2 پیمانه

رب انار

1/2 پیمانه

ابتدا آلوها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و یک لیوان آب روی آلوها بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید

2

وقتی جوش اومد مشخص میشه که پوست آلوها ترک برمیداره درقابلمه را بزارید تا چند دقیقه دیگر بجوشد و نرم شود

3

حالا یه ظرف بزرگ آماده کنید و داخل ظرف سبد آبکش بزارید و آلوها را داخل سبد خالی کنید

4

کمی ک خنک شد هسته ها و پوست آلوها را جدا کنید

5

حالا آلوها را از داخل سبد به داخل قابلمه انتقال دهید آب آلوها را هم که داخل ظرف زیر سبد بود روی آلوها داخل قابلمه بریزید

6

در این مرحله اگه دوست دارید شکر به آلوها اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد

7

میوه های انتخابی داخل دستور رو داخل یک ظرف بزرگ بریزید بهتره میوه ها کمی خورد شوند

8

حالا عصاره آلو که کمی جوشیده بود را داغ داغ روی میوه ها بریزید

9

کمی که از داغی افتاد بهش رب انار اضافه کنید

10

ظرف را به مدت 24 ساعت کنار بگذارید تا میوه ها حسابی طعم یکدیگر را به خود بگیرند و نرم شوند

11

بعد از 24 ساعت داخل یخچال بگذارید و مصرف کنید

داخل این ترشک میتونید از میوه های دلخواه دیگه هم استفاده کنید

میتونید بجای شکر از نبات استفاده کنید

میتونید. از آب زرشک داخل ترشک استفاده کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 11 دی 1399 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 13867

به "طرز تهیه ترشک هفت میوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشک هفت میوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید