طرز تهیه ترشک هفت میوه
به گزارش دَبی بلاگ، دیگه ترشک و ترشی و آلوچه رو هرگز از بیرون تهیه نکنید چون این ترشک خوشمزه ترین ترشک دنیاستهم سالمه و هم اورگانیک و بهداشتی چون خودتون در منزل تهیش میکنید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از سر آشپز پاپیون
مواد لازم:
آلو سیاه
2 کیلوگرم
قیصی
1 پیمانه
دانه انار
1 پیمانه
آلبالو خشکه
1 پیمانه
آلوچه
1 پیمانه
آب
1 لیوان
شکر (به دلخواه)
1/2 پیمانه
رب انار
1/2 پیمانه
ابتدا آلوها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و یک لیوان آب روی آلوها بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید
2
وقتی جوش اومد مشخص میشه که پوست آلوها ترک برمیداره درقابلمه را بزارید تا چند دقیقه دیگر بجوشد و نرم شود
3
حالا یه ظرف بزرگ آماده کنید و داخل ظرف سبد آبکش بزارید و آلوها را داخل سبد خالی کنید
4
کمی ک خنک شد هسته ها و پوست آلوها را جدا کنید
5
حالا آلوها را از داخل سبد به داخل قابلمه انتقال دهید آب آلوها را هم که داخل ظرف زیر سبد بود روی آلوها داخل قابلمه بریزید
6
در این مرحله اگه دوست دارید شکر به آلوها اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد
7
میوه های انتخابی داخل دستور رو داخل یک ظرف بزرگ بریزید بهتره میوه ها کمی خورد شوند
8
حالا عصاره آلو که کمی جوشیده بود را داغ داغ روی میوه ها بریزید
9
کمی که از داغی افتاد بهش رب انار اضافه کنید
10
ظرف را به مدت 24 ساعت کنار بگذارید تا میوه ها حسابی طعم یکدیگر را به خود بگیرند و نرم شوند
11
بعد از 24 ساعت داخل یخچال بگذارید و مصرف کنید
داخل این ترشک میتونید از میوه های دلخواه دیگه هم استفاده کنید
میتونید بجای شکر از نبات استفاده کنید
میتونید. از آب زرشک داخل ترشک استفاده کنید
منبع: جام جم آنلاین