طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه

به گزارش دَبی بلاگ، پاییز، فصل به بازارآمدن زرشک تازه و خوشمزه است. با خواندن این مطلب خواهید توانست با استفاده از زرشک تازه، یک مارمالاد زرشک خوشمزه تهیه کنید.

طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه

مارمالاد به نوعی همان مرباست با این تفاوت که در تهیه مربا میوه را به صورت درسته یا قاچ شده استفاده می کنند اما برای تهیه مارمالاد باید میوه ها را کاملا له و یکدست نمود و البته برای قوام مارمالاد از پودر ژلاتین استفاده می شود.

از جمله خوشمزه ترین خوراکی هایی که در فصل پاییز با استفاده از میوه های پاییزی می توان تهیه کرد، انواع ترشی و مربا و مارمالاد است که البته یکی از خوشمزه ترین آن ها؛ مارمالاد زرشک است. در ادامه طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه را برای شما تهیه کرده ایم که امیدواریم بتوانید از آن استفاده کنید و یک مارمالاد خوش رنگ و خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد زرشک با زرشک تازه:

زرشک تازه500 گرم
شکر1-2 کیلو
وانیلنصف ق چای خوری
آب2 پیمانه
پودر ژلاتین2 ق غذاخوری
آبلیمو ترش2 ق غذاخوری

طرز تهیه مارمالاد زرشک با زرشک تازه:

  1. برای تهیه مارمالاد زرشک ابتدا پودر ژلاتین را داخل ته استکان آب سرد ریخته و ظرف را روی کتری بگذارید تا به روش بن ماری حل شود.
  2. آب و شکر را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا به جوش آمده و کمی غلیظ شود.
  3. سپس زرشک های پاک شده و شسته شده را داخل آن بریزید و فقط 2 دقیقه بجوشانید تا زرشک پخته شود.
  4. مواطب باشید که زمان جوشاندن زرشک بیش از 2 دقیقه نشود زیرا رنگ قرمز مارمالاد شما بسته به این دو دقیقه است و در غیر این صورت رنگ آن تیره خواهد شد.
  5. حالا دو راه پیش رو دارید؛ یکی این که زرشک های جوشانده شده را از صافی رد کنید تا دانه های تیره جدا شوند، یا این که کل مایه را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا یک دست شود.
  6. در این مرحله، در صورت تمایل، وانیل را به مایه صاف و یک دست شده داخل مخلوط کن اضافه کرده و هم بزنید.
  7. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه کوتاه کل مواد را بجوشانید تا وانیل و ژلاتین داخل مارمالاد یکدست شوند و مارمالاد به غلظت مورد نظر برسد.
  8. زرشک تازه، طعم ترشی دارد با این حال برای جلوگیری از کپک زدن مارمالاد می توانید مقداری آبلیمو نیز به آن اضافه کنید.
  9. در نهایت شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مارمالاد داخل همان ظرف خنک شود و سپس آن را به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید.
  10. روز بعد، مارمالاد را داخل شیشه استریل بریزید و در جای خنک قرار دهید.
  11. مارمالاد زرشک شما آماده است. می توانید از ان برای تزیین انواع بستنی، دسر، تارت و شیرینی استفاده نمایید. نوش جان.

چند نکته مهم برای تهیه مارمالاد زرشک:

  • از قلم نیاندازید که جوشاندن بیش از حد زرشک، رنگ مربا یا مارمالاد شما را تیره خواهد کرد.
  • در صورت تمایل می توانید وانیل را از مواد اولیه حذف کنید.
  • میزان شکر این مارمالاد باید 3 برابر زرشک باشد اما در صورتی که بخواهید مارمالاد ترش تر یا شیرین تری داشته باشید می توانید مقدار شکر را تغییر دهید.

مارمالاد خوشمزه زرشک را می توان به راحتی تهیه کرد اما رعایت نکات ظریف ذکرشده برای داشتن یک مارمالاد خوش رنگ و خوشمزه ضروری است. امیدواریم این دستور تهیه برای شما مفید واقع شود و بتوانید یک مارمالاد پاییزه خوشمزه و با کیفیت تهیه کنید.

گردآوری: گروه آشپزی خبرنگاران

راوه بلاگ: راوه بلاگ | با مجله صنعتی راوه همراه باشید.

تور انگلیس: تور انگلیس | تور انگلیس ارزان، تور لندن ارزان، تور انگلیس بهار 99، تور لندن تابستان 99 ارزان قیمت را از ما بخواهید.

منبع: setare.com
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 11938

به "طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید