طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی خوشمزه و متفاوت

به گزارش دَبی بلاگ، ته چین یکی از غذا های اصیل ایرانی است که هواداران زیادی دارد. ته چین را با مواد و ترکیبات مختلفی تهیه می نمایند و انواع متفاوتی دارد. برای درست کردن ته چین، مواد مختلف را لابه لای برنج آبکش می ریزند و دم می نمایند. ممکن است برای ته دیگ غذا از ترکیب برنج و ماست و زعفران یا فقط از سیب زمینی استفاده نمایند. ته چین اسفناج شمالی یکی از انواع ته چین و از جمله غذا های لذیذ سنتی است که معمولا همه افراد با هر ذائقه ای آن را می پسندند. این غذا به خاطر وجود اسفناج، خواص فراوانی دارد به خصوص برای بچه ها که اکثرا از خوردن اسفناج امتناع می نمایند، ولی اگر از آن در غذایی لذیذ مثل ته چین بهره ببرید، حتما آن را امتحان می نمایند.

طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی خوشمزه و متفاوت

با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

برای تهیه این ته چین از گوشت قرمز، اسفناج و رب انار استفاده شده است. شاید ترکیب اسفناج و رب انار را در غذا های دیگر امتحان نموده باشید. اگر عاشق عطر و طعم این سبزی بی نظیر هستید این بار با آن، ته چین بپزید و از خوردن این غذای لذیذ و متفاوت لذت ببرید. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ته چین اسفناج

گوشت 600 گرم

برنج پنج تا شش پیمانه

اسفناج 800 گرم

رب انار یک پیمانه

پیاز یک عدد

سیب زمینی عظیم دو عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین اسفناج

پیاز را خرد نموده و گوشت را همراه با پیاز و فلفل و مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. موقع پخت گوشت، کفی روی آب گوشت جمع می گردد که باید آن را بگیرید. بعد از پختن گوشت، آن را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید یا آن را رشته کنید. آب گوشت را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی به غذا اضافه کنید.

ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید. سپس آن را با آب ولرم و نمک بخیسانید. بعد از خیساندن برنج، قابلمه مناسبی را با آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس برنج را داخل آب جوش بریزید تا کمی نرم گردد. مراقب باشید که برنج نباید کامل بپزد. وقتی کمی نرم تر شد، حرارت را خاموش کنید و برنج را داخل آبکش بریزید.

اسفناج ها را پس از شستن و خشک کردن، کمی خرد کنید در مقداری روغن تفت دهید. رب انار را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این ترکیب را می توانید با توجه به ذائقه خود با نمک و فلفل طعم دار کنید. مقدار نمک و فلفل را می توانید کم یا زیاد کنید.

سیب زمینی ها را پوست بکنید و حلقه حلقه برش دهید. این حلقه ها نباید زیاد نازک یا خیلی ضخیم باشند. یک قابلمه مناسب بردارید، کف آن روغن بریزید و سیب زمینی حلقه شده را کف قابلمه پهن کنید. روی آن کمی نمک بپاشید. مقداری از برنج آبکش شده را روی سیب زمینی ها بریزید. گوشت و اسفناج را روی برنج بریزید و دوباره بقیه برنج را روی گوشت و اسفناج پهن کنید.

یک استکان از آب گوشت را با کمی روغن ترکیب کنید و آن را روی برنج بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن را ببندید تا بخار کند. بعد از بخار کردن، در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه بگذارید تا غذا دم بکشد. در این مرحله اگر شعله گاز زیاد است، از شعله پخش کن زیر قابلمه بهره ببرید.

اگر دوست دارید ته چین ترش تری تهیه کنید، در مرحله ای که آب گوشت و روغن را روی برنج می ریزید، می توانید یک قاشق غذاخوری رب انار به آن اضافه کنید و بعد روی برنج بریزید.

نکات

از هر گوشتی که مایلید گوشت گوسفندی یا گوساله می توانید برای تهیه این غذا بهره ببرید.

اگر به خاطر رژیم غذایی خود نمی توانید گوشت قرمز بخورید، آن را با مرغ جایگزین کنید. ته چین اسفناج با گوشت مرغ هم خوشمزه می گردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 10 فروردین 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 16051

به "طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی خوشمزه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی خوشمزه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید