طرز تهیه دلمه فلفل با مواد ساده و خوشمزه

به گزارش دَبی بلاگ، اگر از هواداران غذاهای خوشمزه و عجیب وغریب هستید، وقت آن است که با دلمه فلفل وارد یک ماجراجویی آشپزی شوید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه دلمه برگ مو را که رایج ترین نوع دلمه است، مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه دلمه فلفل را آنالیز خواهیم کرد.

طرز تهیه دلمه فلفل با مواد ساده و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل

  • فلفل دلمه ای (زرد، سبز، قرمز و نارنجی) 8 عدد
  • برنج 1/5 فنجان
  • گوشت چرخ نموده 350 گرم
  • لپه نصف فنجان
  • سبزی دلمه 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم

طرز تهیه دلمه فلفل

1. آماده کردن فلفل دلمه ای

در اولین مرحله از طرز تهیه دلمه فلفل، کار را با شستن و خالی کردن داخل فلفل دلمه ای و برداشتن دانه ها و غشاها آغاز کنید.

2. آماده کردن مایه داخل دلمه

اکنون در این مرحله در یک قابلمه مناسب، گوشت چرخ نموده را که با پیاز در روغن خوب تفت داده اید و رنگش عوض شده را به برنج آبکش شده، و سبزیجات دلمه مخلوط و خوب ترکیب کنید. در نهایت هم لپه نیم پز شده را به همراه ادویه، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. در نهایت فلفل دلمه ای را به آرامی با مخلوط گوشت و برنج پر کنید.

3. تهیه سس دلمه

در قابلمه ای جداگانه با گوجه فرنگی تازه، رب گوجه فرنگی و زعفران سس گوجه فرنگی خوشمزه درست کنید. برای این کار ابتدا مقداری پیاز رنده شده را در روغن تفت دهید سپس رب را به همراه گوجه تازه خرد شده اضافه کنید و خوب تفت دهید بعد زعفران آب شده را به همراه آب اضافه کنید و اجازه دهید قُل بخورد.

4. پخت دلمه فلفل

در آخرین مرحله از طرز تهیه دلمه فلفل، فلفل دلمه ای شکم پر را در تابه ای عمیق بچینید و سس گوجه فرنگی را روی آن ها بریزید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا زمانی که فلفل دلمه ای نرم شود و طعم ها با هم مخلوط شوند، معمولا بعد از 45 تا 60 دقیقه دلمه می پزد.

نکات تکمیلی برای تهیه دلمه

تهیه و پخت دلمه فرقی هم ندارد چه نوع دلمه ای باشد، طرز تهیه دلمه گوجه یا طرز تهیه دلمه کلم یا طرز تهیه دلمه بادمجان ساده، باید برای بهتر شدن آن همواره خوب است نکات و فوت و فن های تهیه آن را هم با دقت بدانید.

انواع دلمه فلفل

روش تهیه دلمه فلفل دلمه ای هم درست مثل طرز تهیه دلمه برگ مو تنوع دارد و تنوع اصلی این غذا به شیوه تهیه سس آن برمی شود. چون عده ای سس این غذا را شیرین و عده اتی ملس تهیه می نمایند. البته اگر گیاه خوار هستید می توانید گوشت را حذف کنید و دلمه فلفل بدون گوشت بپزید.

نکاتی پیرامون انتخاب برترین فلفل دلمه ای و مزه آن

برای دلمه فلفل دلمه ای بهتر است از فلفل دلمه ای های نر بهره ببرید. فلفل دلمه ای های نر زیرشان سه برجستگی دارد و ضخیم تر هستند و بعد از پخت، تلخی کمتری دارند.

اما در کنار انتخاب فلفل دلمه ای خوب است برای این که دلمه فلفل دلمه ای هایتان خوشمزه تر شوند، از کشمش، گردو و آلو بخارا هم داخل مواد دلمه بهره ببرید. حتی در سس دلمه تغییراتی ایجاد کنید. طرز تهیه انواع سس دلمه را می توانید با جزییات در کتاب کاله مطالعه کنید.

برای اینکه فلفل دلمه ها بعد از پخت، رنگ خود را حفظ نمایند، می توانید قبل از پر کردن، داخل آنها را با کمی روغن مایع چرب کنید.

تهیه دلمه فلفل در فر

به جای پختن دلمه فلفل در قابلمه می توانید آنها را در فر هم بپزید. برای این کار، فلفل های پر شده را در ظرف پیرکس بچینید و روی آنها را با فویل بپوشانید سپس ظرف را در فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده است، به مدت یک تا 2 ساعت در فر قرار دهید تا دلمه شما بپزد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 27 خرداد 1403 بروزرسانی: 27 خرداد 1403 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 31750

به "طرز تهیه دلمه فلفل با مواد ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه فلفل با مواد ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید