طرز تهیه رول ژامبون تنوری؛یک فینگر فود بسیار خوشمزه

به گزارش دَبی بلاگ، در این مطلب قصد داریم روش تهیه رول ژامبون تنوری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه رول ژامبون تنوری؛یک فینگر فود بسیار خوشمزه

به گزارش ، رول ژامبون تنوری یک فینگر فود بسیار خوشمزه است. فینگر فود ها به غذا های انگشتی و سرپایی معروف هستند که در منزل با کمی صبر و حوصله به راحتی آماده می شوند. این پیش غذا ها تقریبا با هر نوع ذائقه ای سازگار هستند و در مهمانی ها و مجالس خیلی مورد استفاده قرار می گیرند.

سیب زمینی سه عدد

جعفری یک قاشق چای خوری

گشنیز یک قاشق چای خوری

سس مایونز دو قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آب لیمو تازه یک قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای قرمز یک عدد

ژامبون تنوری 300 گرم

برای تهیه پوره، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به صورت ریز رنده کنید سپس جعفری، گشنیز، مایونز، مقداری نمک و فلفل، آب لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.

در این مدت، 2 تا 3 برش از ژامبون را روی کیسه نایلونی یا سلفون کنار هم بچینید طوری که لبه های آن ها روی هم بیافتد. ردیف دوم را به همین صورت بچینید طوری که فضای خالی بین ردیف اول و دوم باقی نماند.

به همین ترتیب ادامه دهید تا ژامبون ها فرم مستطیل به ابعاد 20*30 سانتی متری را به وجود بیاورند.

پوره سیب زمینی را روی ژامبون ها بمالید. به یاری کیسه نایلونی ژامبون ها را رول کنید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس به صورت حلقه ای برش بزنید و در بشقاب مناسب سرو و سپس میل کنید.

منبع: کتاب کاله

پریها: پریها، اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و تفریحی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 12331

به "طرز تهیه رول ژامبون تنوری؛یک فینگر فود بسیار خوشمزه" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه رول ژامبون تنوری؛یک فینگر فود بسیار خوشمزه" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رول ژامبون تنوری؛یک فینگر فود بسیار خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید