طرز تهیه سوپ سبزیجات به 3 روش

به گزارش دَبی بلاگ، برای تهیه سوپ سبزیجات به سبزیجاتی مانند مانند پیاز، سیر، هویج، کرفس، اسفناج، جعفری و نخود فرنگی نیاز خواهید داشت. همچنین برای بهبود طعم سوپ می توان از عصاره مرغ، عصاره گوشت و حتی شیر استفاده کرد.

طرز تهیه سوپ سبزیجات به 3 روش

با ما همراه باشید و درباره وبلاگ هیچکس بیشتر بدانید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - برای تهیه سوپ سبزیجات می توان از برنج به همراه سبزیجات متنوع استفاده کرد. البته استفاده از برنج ضروری نیست و شما می توانید سبزیجاتی مانند کرفس، هویج، اسفناج، جعفری یا سیر را جایگزین آن کنید. برای مغذی تر شدن سوپ معمولا به آن عصاره مرغ یا عصاره گوشت و شیر اضافه می کنند و برای غلیظ شدن و جا افتادن آن از مواد نشاسته ای نظیر برنج، ورمیشل و یا آرد استفاده می شود. طبخ سوپ سبزیجات به سه روش (1) ساده، (2) با مرغ و (3) با شیر اصلی ترین تنوع های موجود برای این سوپ خوشمزه هستند.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.

  • سوپ سبزیجات ساده
  • سوپ سبزیجات با مرغ
  • سوپ سبزیجات با شیر

1. طرز تهیه سوپ سبزیجات ساده

مواد لازم
برنج1/2 پیمانه
پیاز متوسط1 عدد
سیر له شده1 حبه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
هویج متوسط3 عدد
سیب زمینی متوسط1 عدد
ساقه کرفس3 عدد
نخود فرنگی1/2 پیمانه
آب مرغ5 پیمانه
جعفری ساطوری1/2 پیمانه
ورمیشل1/2 پیمانه
آبلیموی تازه2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. برنج را شسته و به مدت 2 ساعت با مقداری آب و نمک خیس کنید.

  2. پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود، سپس سیر له شده، رب گوجه فرنگی و مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

  3. هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی و کرفس نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید، سپس آب مرغ را اضافه کنید.

  4. برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید، درب قابلمه را ببندید و پس از جوش آمدن آب مرغ، حرارت را ملایم کنید. 1 الی 1.5 ساعت فرصت دهید تا سبزیجات و برنج کاملا پخته و نرم شوند.

  5. نیم ساعت آخر پخت، جعفری خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سوپ را میزان کنید.

  6. 15 دقیقه آخر پخت، ورمیشل را اضافه کنید و در خاتمه آب لیمو را بیفزایید.

  7. اگر سوپ آبکی است، درب قابلمه را باز بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا آب آن کم شده و سوپ کاملا جا بیفتد.

2. طرز تهیه سوپ سبزیجات با مرغ

سوپ سبزیجات با مرغ یک پیش غذای ساده و خوشمزه است که در آن از گوشت مرغ و سبزیجات متنوعی مانند جعفری و اسفناج استفاده می شود.

مواد لازم
هویج6 عدد
ساقه کرفس6 عدد
پیاز2 عدد
سیر له شده 1 حبه
موسیر ریز خرد شده3 عدد
جعفری ساطوری1 فنجان
اسفناج خرد شده100 گرم
برگ بو2 عدد
مرغ300 گرم
کره3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
آبلیموی تازه2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. پیاز خرد شده، تکه های مرغ، برگ بو، نمک، زردچوبه و فلفل را به آب جوش اضافه کنید.

  2. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و 2 ساعت زمان دهید تا مرغ بپزد.

  3. هویج ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، کرفس ها را نگینی خرد کنید.

  4. کره را در قابلمه ای بر روی حرارت ملایم ذوب کرده و سیر، موسیر، کرفس و هویج را به آن اضافه کنید و 10-8 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

  5. پس از پختن مرغ، تکه های مرغ را از قابلمه خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید.

  6. آب مرغ را در قابلمه حاوی سبزیجات بریزید و جعفری خرد شده را نیز به قابلمه اضافه کنید.

  7. حدود 40-30 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات بپزند و کاملا نرم شوند.

  8. 10 دقیقه آخر پخت، اسفناج را به سوپ اضافه کنید، نمک و فلفل سوپ را میزان کرده و هم بزنید.

  9. در خاتمه آبلیموی تازه به سوپ سبزیجات اضافه کنید و در صورتی که غلظت سوپ مناسب است، حرارت را خاموش کنید.

  10. سوپ سبزیجات را در ظرف سرو بکشید و تکه های مرغ را روی آن قرار دهید. روی ظرف را با مقداری جعفری ساطوری و فلفل سیاه تزیین کنید.

3. طرز تهیه سوپ سبزیجات با شیر

مواد لازم
کره4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط1 عدد
هویج2 عدد
آب1 پیمانه
شیر2 پیمانه
عصاره مرغ1 عدد
قارچ خرد شده1 پیمانه
آرد3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. کره را در قابلمه روی حرارت ملایم ذوب کنید.

  2. پیاز و هویج را نگینی ریز خرد کرده و در کره تفت دهید تا کمی نرم شوند.

  3. قارچ نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شده و نرم شود.

  4. آب و شیر را در قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آیند.

  5. عصاره مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل سوپ را میزان کنید.

  6. یکی دو قاشق کره را در تابه کوچکی روی حرارت ملایم ذوب کنید، آرد را به کره اضافه کرده و 3-2 دقیقه تفت دهید. سپس این سس را به سوپ اضافه کنید.

  7. درب قابلمه را بسته و حرارت را ملایم کنید، 30-20 دقیقه فرصت دهید تا سبزیجات کاملا پخته و نرم شوند و سوپ جا بیفتد.

  8. در صورت تمایل می توانید در خاتمه پخت، 3-2 قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید تا سوپ طعم و مزه بهتری پیدا کند.

منبع: setare.com
انتشار: 16 اسفند 1399 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 15392

به "طرز تهیه سوپ سبزیجات به 3 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ سبزیجات به 3 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید