طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی؛ دسر ساده و خوشمزه ایتالیایی

به گزارش دَبی بلاگ، پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که دستور تهیه بسیار ساده و آسانی دارد و در زمان کوتاهی آماده می گردد. اگر در پی دسری راحت هستید تا برای مهمان هایتان آماده کنید، پیشنهاد ما به شما، پاناکوتای شکلاتی است. در این مطلب از مطالب آموزش آشپری تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی؛ دسر ساده و خوشمزه ایتالیایی

مواد لازم

مواداندازه
شیر پرچرب2 پیمانه
شکریک سوم پیمانه
پودر ژلاتینیک قاشق غذاخوری یا یک ساشه
خامه صبحانه100 گرم
شکلات شیرین کارات60 گرم
پودر کاکائویک ونیم قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چای خوری

مناسب برای: 4 نفر

زمان پخت: 3 ساعت

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    1. برای درست کردن این دسر، دو پیمانه شیر را داخل قابلمه بریزید. یک سوم پیمانه شکر را به شیر اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری یا یک شاسه پودر ژلاتین را به صورت پخش روی شیر بریزید. نصف یک عدد خامه صبحانه معادل 100 گرم خامه را هم به مواد اضافه کنید. 60 گرم شکلات تخته ای شیرین یا تلخ (بسته به سلیقه خود) خرد و اضافه کنید. یک ونیم قاشق پودر کاکائو هم به مواد اضافه کنید (نیازی به الک کردن پودر کاکائو نیست). در پایان نوک قاشق چای خوری وانیل به مواد خود اضافه کنید.
    2. حرارت را روشن نموده و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید. این دسر نباید بجوشد، بنابراین حرارت را کم نگه دارید فقط کافی است شیر داغ گردد و تمامی مواد یکدست و صاف شوند. مایع پاناکوتا که کاملا داغ شد قبل از جوشیدن حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید.
    3. از هر قالبی به دلخواه می توانید بهره ببرید. فقط قالب ها را حتما چرب کنید. زمانی که دسرها کاملا از حرارت افتادند و هم دمای محیط شدند، آن ها را به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا خود را بگیرند. برای جدا کردن پاناکوتا از قالب ها، قالب ها را داخل آب داغ قرار دهید و دور تا دور دسر را با چاقو آزاد نموده و داخل یک بشقاب برگردانید.
    4. برای تزیین آن می توانید از پودر کاکائو بهره ببرید یا شکلات تخته ای را با خامه بن ماری نموده و به صورت گاناش روی دسر بریزید.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 9 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 9 اردیبهشت 1404 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 32284

به "طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی؛ دسر ساده و خوشمزه ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی؛ دسر ساده و خوشمزه ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید