طرز تهیه کاچی؛ یک دسر مقوی

به گزارش دَبی بلاگ، دسر کاچی همواره یادآور زنانی است که تازه زایمان می نمایند و برای تقویت خود از این دسر می خورند. دسری سرشار از ویتامین که می تواند جایگزین یکی از وعده های اصلی گردد. این دسر در شهرهای مختلف نام های متفاوت و شیوه پخت متفاوتی دارند. به اسم مثال در تبریز و منطقه ها غربی کشور به آن قیماق می گویند و یا در مردم ارومیه آن را دوشاب می نامند و کرمانی ها هم برای افزایش انرژی و قوای بیشتر به آن چهار مغز اضافه می نمایند.

طرز تهیه کاچی؛ یک دسر مقوی

مواد لازم:

آرد گندم: 1 پیمانه

کره: 200 گرم

آب: 3 پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

زعفران: 1 قاشق چای خوری

خلال بادام: 1 قاشق غذا خوری

خلال پسته: 1 قاشق غذا خوری

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه شیر پسته طبیعی و خانگی؛ یک دسر مقوی و مجذوب کننده

طرز تهیه حلوا با شیرخشک؛ طعم خاصی از یک دسر پر هوادار

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا برای تهیه کاچی یک قابلمه را انتخاب کنید و آب در آن بریزید، سپس بر روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا شکر آب گردد و محلولی غلیظ به دست آید. سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید و گلاب به آن اضافه کنید. به دو نکته در اینجا توجه کنید، یکی اینکه وقتی گلاب را اضافه کنید که قابلمه روی حرارت نباشد تا عطر گلاب نپرد و دومی اینکه غلظت مایع شما باید به مقدار غلظت شهد مربا باشد.

2. در مرحله بعدی در قابلمه ای آرد را بریزید و سپس کره را به آن اضافه کنید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا خام بودن آرد از بین برود و رنگ آن کمی به قهوه ای سوخته متمایل گردد.

3. در گام بعدی شیره ای را که در مرحله اول درست کردید را به ظرف آرد اضافه کنید و آن را حدود 15 دقیقه به طور مرتب و با دقت و سریع هم بزنید، تا آرد حالت گوله گوله به خود نگیرد. سپس خلال های پسته و بادام را که از قبل تهیه نموده اید را به آن اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

4. در مرحله آخر بر روی در قابلمه یک دم کنی قرار دهید و قابلمه را بر روی شعله پخش کن با حرارت پایین به مدت زمان حدود 45 دقیقه قرار دهید تا کاچی کاملاً جا بیفتد و پخته گردد. پس از آماده شدن کاچی آن را در یک کاسه کوچک بکشید و با کمی خلال پسته و پودر دارچین تزیین کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 19829

به "طرز تهیه کاچی؛ یک دسر مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاچی؛ یک دسر مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید