نتایج یک پژوهش: آمریکایی ها تقریباً نصف غذای خود را دور می ریزند

به گزارش دَبی بلاگ، نتایج یک آنالیز جدید نشان می دهد آمریکایی ها تنها 59 درصد از مواد غذایی خریداری شده را مصرف می نمایند.

نتایج یک پژوهش: آمریکایی ها تقریباً نصف غذای خود را دور می ریزند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از دیلی میل، نتایج یک آنالیز جدید نشان می دهد آمریکایی ها تنها 59 درصد از مواد غذایی خریداری شده را مصرف می نمایند.

این آنالیز حاکی از آن است، شهروندان آمریکایی هر سال بیشتر از هزینه های املاک، بنزین یا لباس، درآمد خود را صرف هدر دادن مواد غذایی می نمایند.

یک گزارش جدید نشان می دهد که آمریکایی ها هر روز 3.62 دلار برای غذایی که هرگز نخوردند، صرف می نمایند؛ این رقم بالغ بر یک هزار و سیصد دلار در سال و هزینه ای بیش از مالیات های گاز یا ملک است.

این یافته ها تخمین می زند، میزان هدررفت غذای آمریکایی ها تقریباً سه برابر بیش از مطالعات قبلی باشد؛ پژوهش جدید توسط زاک کنراد از گروه علوم بهداشتی دانشگاه ویلیام و مری انجام شده و نشان داد که به طور متوسط آمریکایی تنها 59 درصد از مواد غذایی که در هر روز معین می نمایند، مصرف می نمایند و بقیه آنها به هدر می رود.

تحقیق انجام شده براساس داده های مربوط به میزان مصرف مواد غذایی برای 39 هزار و 758 بزرگسال آمریکایی بالای 20 سال انجام شد که از سال 2001 تا 2016 و برگرفته از آنالیز ملی آزمایشات بهداشت و تغذیه است.

کنراد این داده ها را با انواع دیگر اطلاعات عمومی در خصوص زباله های مواد غذایی و قیمت مواد غذایی ترکیب کرد تا الگوی خود را برای مصرف متوسط ایجاد کند.

انتهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 8 تیر 1399 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 8377

به "نتایج یک پژوهش: آمریکایی ها تقریباً نصف غذای خود را دور می ریزند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نتایج یک پژوهش: آمریکایی ها تقریباً نصف غذای خود را دور می ریزند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید