پژوهشگران دانشگاه صنعتی سهند پیروز به ساخت دستگاه فلوراید تراپی شدند

به گزارش دَبی بلاگ، پژوهشگران و مخترعین دانشگاه صنعتی سهند تبریز، در واحد فناور تحقیق و توسعه مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند، پیروز به اختراع دستگاه فلوراید تراپی با قابلیت تنظیم فلوراید و ویبره و تغییر نی یا برس شدند.

پژوهشگران دانشگاه صنعتی سهند پیروز به ساخت دستگاه فلوراید تراپی شدند

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران، سید سعید آل هاشمی دانشجوی مهندسی برق و سید احمدرضا احمدی دانشجوی مهندسی پزشکی، دو مخترع فعال در واحد فناور تحقیق و توسعه EAF NEXT مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند تبریز، در راستای افزایش کیفیت دندانپزشکی و سلامت دهان و دندان و همچنین کاهش هزینه های دندانپزشکی، پس از یک و نیم سال کوشش پیروز به اختراع دستگاه فلوراید تراپی با قابلیت تنظیم فلوراید و ویبره و تغییر نی یا برس برای نخستین بار در دنیا ثبت شدند.

سید سعید آل هاشمی، مدیرعامل و سرپرست تیم فناور تحقیق و توسعه EAF NEXT، در خصوص مزایایی این دستگاه عنوان کرد: کاهش شدید احتمال مسمومیت بیمار به دلیل قابلیت تنظیم مقدار و دوز محلول فلوراید، کاهش احتمال آلودگی محلول فلوراید با ایجاد سیستم استریل و پاک، کاهش میزان مصرف و به حداقل رسیدن فلوراید مصرفی، کاهش احتیاج به نیروی انسانی جهت انجام فلوراید تراپی در مدارس و دندانپزشکی ها، هزینه مقرون به صرفه دستگاه، صرفه جویی در زمان از مزایای این دستگاه است.

سید احمدرضا احمدی در ادامه اضافه نمود: در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت تا به امروز 240 هزار مورد استفاده از وارنیش فلوراید با اعتبار 500 میلیارد ریال انجام گرفته است که هر بسته از وارنیش فلوراید حاوی یک برس و مقداری محلول فلوراید است که با رعایت اصولی خاص به صورت لایه ای نازک بر روی تمام سطوح دندان ها مالیده می گردد. باتوجه به آنالیز های صورت گرفته در راستای اجرای این برنامه در مدارس برای هر دانش آموز حدود 4 الی 5 دقیقه طول می کشد تا پرستار و یا تکنسین مربوطه به فلوراید تراپی بپردازد و پس از آن باقی مانده محلول فلوراید دور ریخته می گردد که ما با اختراع این دستگاه پیروز به صرفه جویی در مصرف محلول فلوراید و کاهش هزینه ها تا 75 درصد شده ایم.

هاشمی در سرانجام اعلام کرد: اضافه نمود امروزه افزایش امکان دسترسی همگانی به خدمات بهداشتی بخصوص بهداشت دهان و دندان یکی از چالش های بین المللی است که ما سعی نموده ایم با اختراع این دستگاه، یاری شایانی به افزایش دسترسی همگانی به خدمات بهداشت دهان و دندان همراه با کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت، انجام دهیم.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 10418

به "پژوهشگران دانشگاه صنعتی سهند پیروز به ساخت دستگاه فلوراید تراپی شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پژوهشگران دانشگاه صنعتی سهند پیروز به ساخت دستگاه فلوراید تراپی شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید