کشف دو خودروی نیسان با بار درخت جنگلی در شهرستان ورزقان
به گزارش دَبی بلاگ، خبرنگاران/آذربایجان شرقی رییس اداره حفاظت محیط زیست ورزقان از کشف و ضبط دو دستگاه نیسان حامل درختان جنگلی قره داغ در محدوده این شهرستان اطلاع داد.

میرعلی سید قمی در گفت وگو با خبرنگاران گفت: امروز دو دستگاه خودرو نیسان که درخت جنگلی حمل می کردند، توسط یگان حفاظت محیط زیست ورزقان دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مقامات قضایی معرفی شدند.
وی با بیان اینکه قاچاقچیان از اهالی شهرستان خداآفرین بودند، اظهار کرد: درختان کشف شده از گونه شف و ممرز می باشند که از جنگل های قره داغ قطع و جهت فروش به شهرستان های همجوار حمل می شدند.
به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، وی از اهالی شهرستان درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه تخلف زیست محیطی مراتب را به این اداره اطلاع دهند.
منبع: خبرگزاری ایسناپریها: پریها، اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و تفریحی