کمک فولاد مبارکه برای تأمین تجهیزات بیش از 40 مرکز درمانی شهرستان مبارکه
به گزارش دَبی بلاگ، خبرگزاری خبرنگاران- هادی نباتی نژاد مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه گفت: با موافقت مدیرعامل فولاد مبارکه و در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی، این شرکت با کمک های خود، علاوه بر تأمین بیش از 23 هزار تن اکسیژن رایگان موردنیاز مراکز درمانی کشور، تجهیزات بیش از 40 مرکز درمانی شهرستان مبارکه را تأمین کرد.
به گزارش خبرنگاران؛ نباتی نژاد افزود: گروه فولاد مبارکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا به صورت میانگین روزانه بیش از 70 تن اکسیژن رایگان در اختیار بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کشور به منظور درمان بیماران کووید 19 قرار داده است، به نحوی که از ابتدای شیوع این ویروس منحوس تا انتها سال 1399 حدود 11 هزار تن و تا امروز بیش از 23 هزار تن اکسیژن مایع، جهت درمان بیماران مبتلا به کرونا در اختیار مراکز درمانی سراسر کشور قرار داده است.
شهرام حاجیان مدیر شبکه بهداشت و درمان شرکت فولاد مبارکه نیز در گفت وگو با خبرنگار فولاد از مساعدت فولاد مبارکه برای تأمین تجهیزات بیش از 40 مرکز درمانی شهرستان مبارکه خبر داد و اظهار کرد: این شرکت در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی خود و برای بهبود کیفیت خدمات قابل ارائه بیمارستان ها به بیماران کرونایی، برای تجهیز بیمارستان حضرت محمد رسول الله (صل الله علیه وآله) شهرستان مبارکه به دستگاه سی تی اسکن مولتی اسلایس، مبلغ 20 میلیارد ریال مساعدت کرد که این امر شهروندان و بیماران شهرستان مبارکه را از ترددهای بین شهری و مراجعه به بیمارستان های مرکز استان اصفهان بی نیاز خواهد کرد.
وی افزود: شرکت فولاد مبارکه در ماه جاری نیز در راستای تأمین تجهیزات درمانی موردنیاز بیمارستان حضرت محمد رسول الله (صل الله علیه وآله) شهرستان مبارکه اقدام به مساعدت 10 میلیارد ریالی کرده تا تعاملات دوجانبه با حوزه درمان منطقه را بیش ازپیش پررنگ تر کنند.
بنابراین گزارش، فولاد مبارکه علاوه بر اقدامات فوق الذکر با مساعدت 10 میلیارد ریالی برای تأمین تجهیزات درمانی موردنیاز بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) شهرستان شهرضا و مساعدت 8 میلیارد ریالی برای تأمین تجهیزات درمانی موردنیاز بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) شهر اصفهان، پشتیبانی خود از جبهه سلامت را بیش ازپیش تقویت کرده است.
نقش بی بدیل فولاد مبارکه در کاهش تلفات کرونا در کشور
سید امیر طباطبائیان، مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه نیز در این خصوص، با اشاره به اینکه تأمین اکسیژن رایگان مراکز درمانگر از طریق گروه فولاد مبارکه از 23 هزار تن گذشت، اظهار کرد: میزان اکسیژن اهداشده از سوی گروه فولاد مبارکه برای مراکز درمانگر کرونا در کشور بیش از 23 هزار تن بوده و این حمایت ها کماکان ادامه دارد.
وی افزود: قیمت اکسیژن مایع در مزایده شرکت فولاد مبارکه به ازای هر کیلوگرم 3 هزار و 400 تومان بود که با توجه به کمبود اکسیژن در کشور به 9 هزار تومان هم افزایش یافت، اما شرکت فولاد مبارکه تصمیم گرفت از مزایده این کالای حیاتی برای بیماران مبتلا به کرونا چشم پوشی کند و آن را به صورت رایگان در اختیار مراکز درمانگر قرار دهد.
رئیس واحد اکسیژن شرکت فولاد مبارکه شرح داد: از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز شرکت فولاد مبارکه با ایفای مسئولیت اجتماعی در کنار نظام سلامت کشور قرار داشته است و با تأمین اکسیژن مراکز درمانگر توانست به کنترل کرونا و کاهش تلفات ناشی از این بیماری کمک کند.
وی اضافه کرد: اگرچه این روزها واکسیناسیون کرونا شتاب گرفته است، اما هنوز تا رسیدن به ایمنی جمعی در برابر کرونا فاصله داریم و زمزمه های پیک ششم به گوش می رسد. قطعا ایفای مسئولیت اجتماعی شرکت فولاد مبارکه در تأمین اکسیژن رایگان مراکز درمانگر در 20 ماه گذشته توانسته مانع از تلفات بیشتری شود. اقدامی که بارها موردتقدیر قرار گرفت و چراغ راه صنایع دیگر شد.
مهار ویروس کرونا با پایش مستمر سلامت کارکنان فولاد مبارکه
حسین مدرسی فر مدیر بهداشت حرفه ای، ایمنی و محیط زیست فولاد مبارکه نیز در این زمینه ابراز کرد: مهم ترین ابتکار شرکت فولاد مبارکه در راستای مقابله با توسعه ویروس کرونا به عنوان بزرگ ترین واحد صنعتی کشور، ایجاد و استقرار سامانه غربالگری و خوداظهاری کرونا برای کارمندان خود بوده است.
وی ادامه داد: این سامانه که به صورت شبانه روزی و در طول ایام هفته فعالیت دارد، با هدف پایش مستمر سلامت کارکنان ایجاد شده و توانسته در ایام شیوع ویروس منحوس کرونا در مهار آن تأثیر قابل توجهی داشته باشد؛ سامانه غربالگری کرونا، از تابستان سال گذشته با پیشنهاد گروه پزشکی و بهداشتی (HSE) و همکاری بخش فناوری اطلاعات (IT) شرکت فولاد مبارکه مطرح و در مهرماه همان راه اندازی و آغاز به کار کرد.
مدرسی فر متذکر شد: سامانه خوداظهاری کرونا پلتفرمی با هدف غربالگری و پیگیری ویروس کرونا در بین کارکنان و خانواده های آنان است، به طوری که این افراد، چنانچه مشکوک به ابتلا شدند، می توانند علائم خود را در این سامانه ثبت کنند و تا طی شدن بهبودی کامل از طریق تیم 11 نفره پزشکان، پایش و رصد می شوند و راهنمایی ها و خدمات پزشکی لازم را دریافت می کنند.
منبع: خبرگزاری آریا