گام عظیم فدراسیون کشتی برای یکسان سازی مربیان و تمرینات
به گزارش دَبی بلاگ، به گزارش خبرنگاران، با توجه به اهمیت یکسان سازی تمرینات و هماهنگی نحوه آموزش مربیان در سراسر کشور، انستیتو کشتی اقدام به برگزاری کارگاهی با حضور مدرسان کشتی به منظور همسان سازی طرح درس کلاس مربیگری درجه سه و پایه کرد.

کامبیز مرادی رئیس انستیتو کشتی در خصوص برگزاری این دوره که رئیس فدراسیون نیز در آن حضور داشت گفت: کارگاه یکسان سازی دروس عملی مربیان پایه و درجه سه کشتی آزاد و فرنگی در سالن توفیق جهانبخت برگزار گردید.
وی ادامه داد: انستیتو کشتی از تمامی مدرسان سراسر کشور برای حضور در این دوره دعوت نموده بود که در کشتی آزاد عسکری محمدیان، مجید ترکان، محسن کاوه، بهروز کمک و علیرضا رضایی منش و در کشتی فرنگی ناصر نوربخش، حبیب اله اخلاقی و روح الله میکائیلی در این کارگاه حضور داشتند.
رئیس انستیتو کشتی توضیح داد: هدف از برگزاری این دوره یکسان سازی طرح درس مدرسان انستیتو برای برگزاری کارگاه های استاژ و دانش افزایی مربیگری در سراسر کشور بود تا تمامی مدرسان نسبت به آموزش یکسان مربیان بپردازند.
وی در انتها اعلام نمود: یکی از اهداف فدراسیون کشتی گام برداشتن به سوی مسیری است تا تمامی مربیان کشتی در سراسر کشور نسبت به آموزش صحیح و اصولی کشتی گیران اقدام نمایند.
منبع: خبرگزاری مهرپریها: پریها، اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و تفریحی