آب اسفناج بیشترین آنتی اکسیدان را دارد

به گزارش دَبی بلاگ، ایرنا نوشت: محققان دانشگاه وپینگ سوئد دریافتند مصرف اسفناج له شده یا آب اسفناج بهترین شیوه جذب آنتی اکسیدان لوتئین موجود در آن توسط بدن است.

آب اسفناج بیشترین آنتی اکسیدان را دارد

لوتئین آنتی اکسیدانی است که در سبزیجات دارای برگ سبز تیره از جمله اسفناج یافت می گردد و در مقابله با سرطان، تنگی عروق و پیشگیری از بیماری های چشمی و پوستی بسیار موثر است. محققان سوئدی با آنالیز روش های مختلف آماده سازی اسفناج و پخت و پز آن با روش ها و در دماهای متفاوت، میزان لوتئین موجود در غذاهای تهیه شده با این روش ها را اندازه گیری کردند و دریافتند بهترین شیوه جذب حداکثری لوتئین از غذا، استفاده از اسفناج له شده یا آب اسفناج است. بر اساس این تحقیقات هرچه مدت زمان جوشیدن اسفناج در پخت و پز طولانی تر باشد، مقدار لوتئین آن کمتر می گردد. همچنین سرخ کردن اسفناج در دمای بالا نیز حتی پس از دو دقیقه بخش عمده لوتئین موجود در آن را از بین می برد. گرم کردن غذا در مایکرویو نیز موجب از دست رفتن لوتئین اسفناج می گردد. بر اساس این تحقیقات بهترین شیوه مصرف اسفناج این است که بدون گرما دادن مصرف گردد. همچنین خرد و له کردن اسفناج و ترکیب آن با چربی موجود در لبنیات از جمله خامه، شیر یا ماست موجب آزاد شدن مقادیر بیشتری از لوتیئن می گردد. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Food Chemistry منتشر شده است.

5656

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 85

به "آب اسفناج بیشترین آنتی اکسیدان را دارد" امتیاز دهید

1 کاربر به "آب اسفناج بیشترین آنتی اکسیدان را دارد" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آب اسفناج بیشترین آنتی اکسیدان را دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید