از نبود زمین برای ساخت مدرسه در منطقه 22 تا ترافیک عجیب و غریب در پی ساخت مگامال ها

به گزارش دَبی بلاگ، اعضای شورای شهر تهران درخصوص معضلات و مسائل منطقه 22 نظرات خود را ارائه کردند.

از نبود زمین برای ساخت مدرسه در منطقه 22 تا ترافیک عجیب و غریب در پی ساخت مگامال ها

به گزارش خبرنگاران، اعضای شورای شهر تهران در ادامه سیصد و دهمین جلسه شورای شهر تهران که به ریاست مرتضی طلایی برگزار گردید، پس از شنیدن گزارش دبیردبیران شورایارای منطقه 22 به ارائه نظرات خود پرداختند به گونه ای که اقبال شاکری رییس کمیته عمران شورای شهر با بیان اینکه ما نگران هستیم که منطقه 22 زیر بار معضلات و مسائل سرخم کند، گفت: بارگذاری در منطقه 22 به قدری بسیار زیاد بود که باید در طرح تفصیلی این منطقه تجدیدنظری صورت گیرد اما هنوز این مورد صورت نگرفته است.

رییس کمیته عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه قرار بود منطقه 22 یک منطقه نمونه باشد اما اکنون جزو منطقه محروم تهران محسوب می گردد، گفت: تاخیر یکساله در احداث تونل شهدای غزه را شاهد هستیم که علت آن را نمی دانیم اما جالب است بدانید که برای ادامه پیشنهاد LRT شده و امیدواریم در بودجه 96 شاهد افزایش چشمگیر بودجه این منطقه باشیم.

به گزارش خبرنگاران، در ادامه این مراسم، پرویز سروری رییس کمیسیون نظارت شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه کمبود روشنایی در منطقه 22 این منطقه را با مسائل و چالش های زیادی روبرو نموده است، گفت: قرار بود منطقه 22 به منطقه نمونه گردشگری تبدیل گردد، اما حالا به منطقه ای بدل شده که حتی در تامین نیازهای اساسی همچون آب، برق و فاضلاب با مسائل زیادی روبرو است.

رییس کمیسیون نظارت شورای شهر تهران با بیان اینکه نگران اتمام ساختمان های بلندمرتبه در منطقه هستیم، گفت: در حال حاضر زیرساخت های این منطقه آماده نیست و در نظر بگیرید اگر کار ساخت بلندمرتبه ها به اتمام برسد شرایط زیرساخت ها چه می گردد که باید بگویم قطعا بدتر خواهد شد.

رییس کمیسیون نظارت شورای شهر تهران با بیان اینکه شرایط کمبود مدارس به مرحله نگران نماینده ای رسیده اما وزارت آموزش و پرورش زیر بار این موضوع نمی رود، گفت: باید هرچه سریع تر نسبت به راه اندازی مدارس در این منطقه اقدام گردد.

به گزارش خبرنگاران، همچنین محسن پیرهادی عضو هیات رییسه شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه در سال های اخیر جلوی ساخت مال های زیادی در این منطقه گرفته شده است، گفت: نباید شهرداری اجازه ساخت مراکز تجاری جدید در این منطقه را بدهد. هرچند که دوستانمان در شهرداری معتقدند که اجازه ساخت این مال ها از کمیسیون ماده 5 اخذ می گردد اما باید بگویم که شهرداری است که پرونده را به کمیسیون ماده 5 ارسال می نماید.

همچنین اسماعیل دوستی عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه بزرگترین مال های تهران در منطقه 22 ساخته شده است، گفت: به زودی در آینده ای نزدیک شاهد ترافیک عجیب و غریبی در این منطقه خواهیم بود.

عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران ضمن انتقاد از رها شدن پروژه بزرگ 1001 شهر گفت: جای سوال است چرا این پروژه منتفی شده اما قطعا با احداث این پروژه شاهد مسائل چشمگیری خواهیم شد.

به گزارش خبرنگاران، محسن سرخو رییس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران نیز با انتقاد از عدم تخصیص مناسب بودجه سازمان اتوبوسرانی گفت: شبکه حمل و نقلی زیادی برای اتوبوسرانی پیش بینی شده است اما متاسفانه بودجه ای برای تامین اتوبوس تخصیص داده نشده است.

وی با انتقاد از مدیریت دریاچه چیتگر گفت: بهره برداری از این دریاچه به سازمان بازنشستگی شهرداری تهران سپرده شده است و این در حالی است که این مجموعه خوب اداره نمی گردد و باید برای آن چاره بی اندیشیم.

همچنین مرتضی طلایی که ریاست این جلسه شورای شهر تهران را برعهده داشت با بیان اینکه نقدها زیادی به آموزش و پرورش، اداره آب و فاضلاب و اداره برق وارد است، گفت: باید هیات رییسه شورا در این زمینه فکری بکند و با مسوولان ذی ربط جلسه ای برگزار نمایند.

به گزارش خبرنگاران، محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه منطقه 22 یک فرصت استثنایی بود که باید به منطقه نمونه تبدیل می شد و در زمان ساخت آن نیز همایش های مختلفی با حضور متخصصان برگزار گردید و قرار بود تمام استانداردها و ایزوها در مدیریت شهری را دریافت کند، گفت: دیگر نمی توان معضل فعلی منطقه 22 را به گردن دیگران و قبلی ها انداخت، چراکه این منطقه در زمانی ایجاد شده است که طرح جامع و تفصیلی موجود بوده است.

وی با بیا اینکه قرار بود 70 درصد املاک برای تامین سرانه های اساسی صرف گردد، گفت: وزارت آموزش و پرورش اعلام نموده که زمین برای ساخت مدرسه نیست و جای سوال است که این زمین ها چه شده است.

رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری 70 درصد زمین ها را از تعاونی ها گرفته اما به جای ساخت زیرساخت ها آنها را مجددا برای درآمدزایی فروخته است، گفت: اعتبارات لازم این منطقه نیز در جاهای دیگر هزینه شده و حالا می گویند که شهردار دستور داده که دیگر در این منطقه مال سازی نگردد اما جای سوال است که مگر می گردد شهر را دستوری اداره کرد.

سالاری با بیان اینکه ما طرح تفصیلی داریم و باید براساس طرح سرانه ها ساخته گردد، گفت: قرار بود طرح تفصیلی منطقه 22، سه ماهه ابلاغ گردد اما حالا چند سالی گذشته این مهم محقق نشده است.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 5791

به "از نبود زمین برای ساخت مدرسه در منطقه 22 تا ترافیک عجیب و غریب در پی ساخت مگامال ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از نبود زمین برای ساخت مدرسه در منطقه 22 تا ترافیک عجیب و غریب در پی ساخت مگامال ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید