درمان دارویی افسردگی در سالمندان چیست؟

به گزارش دَبی بلاگ، افسردگی یکی از بیماری های رایج در میان افراد مسن است که باید به آن ها توجه و رسیدگی گردد.

درمان دارویی افسردگی در سالمندان چیست؟

به گزارش ایرنا، موارد زیادی وجود دارد که ممکن است از عوامل خطر افسردگی در سالمندان باشد. برای بعضی افراد، تغییرات در مغز می تواند بر خلق و خوی تأثیر بگذارد و منجر به افسردگی گردد. بعضی دیگر ممکن است پس از یک رویداد مهم زندگی، مانند تشخیص پزشکی یا مرگ یکی از عزیزان، افسردگی را تجربه نمایند.

نشانه های افسردگی

از دست دادن علاقه به فعالیت های لذت بخش

دوری از پاسخ به تلفن و معاشرت

احساس بی ارزشی و غمگینی

احساس هایی نظیر گریه، عصبانیت بدون علت و غیر معمول

به هم ریختن خواب منظم (کم خوابی یا خوابیدن بیش از حد)

پرخوری یا بی اشتها شدن به غذا

خستگی و کم انرژی بودن

مشکل در تمرکز و یادگیری

انتخاب تنهایی

پیشگیری از افسردگی در سالمندان

می توان گفت که برترین روش برای پیشگیری و جلوگیری از افسردگی، داشتن فعالیت های اجتماعی، خانوادگی و محبت آمیز است، مراقب و پرستار سالمند در منزل می تواند یاری شایانی برای برقراری این موضوع باشد، زیرا می تواند قرار هایی برای بهبودی و بهتر شدن روحیه فرد سالمند بگذارد و همین طور داشتن فعالیت های بدنی از جمله ورزش خیلی در بهتر شدن حال فرد موثر و مفید است. پرستاری از بیمار، یاری کردن و تشویق فرد مسن و ایجاد تفریح های مناسب می تواند دوست سالمند عزیز شما بگردد.

تشخیص و درمان افسردگی

برای درمان یاری بگیرید

افسردگی سزاوار مراقبت و توجهی است که هر بیماری پزشکی دیگری دارد. هیچ شرمی در طلب یاری وجود ندارد. گزینه های درمانی برای افسردگی شامل دارو های ضد افسردگی است که به وسیله پزشک در دسترس است. هر دو می توانند بسیار موثر باشند. سالمندانی که به خودکشی فکر می نمایند باید با پزشک خود صحبت نمایند.

همینطور کار های زیادی وجود دارد که افراد مسن می توانند به تنهایی یا با خانواده و دوستان برای پیشگیری یا کاهش اثرات افسردگی انجام دهند.

ورزش کنید

ورزش بدن به بهبود خلق و خوی یاری می نماید. حتی یک قدم زدن کوتاه می تواند یاری کند تا حالت افسردگی به مرور کمتر گردد.

مثبت اندیشی

به جای اینکه به کار هایی که می توانستید در زندگی انجام دهید فکر کنید، به کار هایی که درست انجام داده اید فکر کنید. نقاط قوت خود و نحوه غلبه بر چالش های گذشته را به خاطر بسپارید.

رژیم غذایی سالم

وقتی غذا های سالم مغذی را به اندازه مناسب میل می کنید، می تواند قدرت شما را افزایش داده و به شما یاری کند احساس خوبی داشته باشید.

تفریح

وقتی از کاری که انجام می دهید لذت می برید، از زندگی لذت می برید. علاقه خود را به فعالیت هایی که قبلا از آن لذت می بردید یا فعالیت های جدیدی پیدا می کردید، احیا کنید.

از اضطراب و استرس دوری کنید

به زمان های استرس زا در گذشته و نحوه گذر از آن ها فکر کنید.

دوری از الکل

الکل در واقع می تواند افسردگی را بدتر کند. فعال بودن، لذت بردن از دیگران و خوب غذا خوردن می تواند به شما حالت طبیعی بدهد که اثرات منفی ندارد.

درمان دارویی افسردگی در سالمندان

همانطور که پیش تر ذکر شد افسردگی گاهی بی هیچ علت رخ می دهد و علائم دقیق و مشخصی ندارد اغلب پزشکان توصیه می نمایند علاوه بر تغییر دادن شیوه زندگی، انجام دادن فعالیت های ورزشی و اجتماعی از دارو های ضد افسردگی نظیر مهارنماینده های مونوآمین اکسیداز (MAOIs)، میرتازاپین، بوپروپیون، مهارنماینده های بازجذب سروتونین-نوراپی نفرین SNRIs و دارو های ضد افسردگی سه حلقه ای بهره ببرید.

درمان گیاهی افسردگی در سالمندان

در ادامه به بعضی از گیاهان دارویی که می تواند برای فرایند درمان افسردگی یا Depression مفید باشد پرداخته ایم.

گیاه گل رز

30 عدد گلبرگ گل رز تازه را در آب ریخته و به مدت 12 تا 15 دقیقه بجوشانید. بعد از آنکه خنک شد به آن شکر بیفزایید این دمنوش را دو یا سه بار در روز میل کنید.

هل

بوی خوش هل عصب های شما را آرام می نماید می تواند به همراه چای خود مصرف کنید. می توانید از شکر و پودر هل به عنوان دمنوش بهره ببرید.

قهوه

می توانید با مصرف یک فنجان قهوه روز خود را شروع کنید؛ البته در نظر داشته باشید که اندازه یک الی دو عدد فنجان در روز برای درمان افسردگی خفیف کافی است، اگر از این اندازه بیشتر گردد ممکن حتی بروز احساس افسردگی در شما گردد.

چای سبز

نوشیدن 2 تا 3 فنجان چای سبز در روز، به کاهش علائم افسردگی یاری می نماید و همین طور به علت اسید آمینه های موجود در آن دارای اثرات تسکین دهنده در مغز است.

منبع: فرارو
انتشار: 25 مرداد 1401 بروزرسانی: 25 مرداد 1401 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 26551

به "درمان دارویی افسردگی در سالمندان چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان دارویی افسردگی در سالمندان چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید