طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی ها
به گزارش دَبی بلاگ، خبرنگاران زندگی طرز پخت آش دندانی به سبک تبریز را برای تان آورده است، طعمی متفاوت و به یاد ماندنی که تا مدت ها زیر دندان همه فامیل می ماند.
مواد لازم پخت آش دندونی (برای 8 نفر)
- 300 گرم گندم پوست کنده و درسته
- 2 لیتر شیر
- 100 گرم لوبیا چیتی
- 100 گرم نخود
- یک عدد قلم گوسفند یا گاو
- 150 گرم مغز فندق
- 150 گرم مغز بادام
- 150 گرم مغز پسته
- 150 گرم مغز گردو
- 100 گرم خامه
در این زمینه بخوانید
9 راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم
طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت
طرز تهیه و دستور پخت:
یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از 20 دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 13 دی 1399
بروزرسانی: 8 مهر 1400
گردآورنده: dabiblog.ir
شناسه مطلب: 13905
به "طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی ها" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی ها"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید