طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی ها

به گزارش دَبی بلاگ، خبرنگاران زندگی طرز پخت آش دندانی به سبک تبریز را برای تان آورده است، طعمی متفاوت و به یاد ماندنی که تا مدت ها زیر دندان همه فامیل می ماند.

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی ها

مواد لازم پخت آش دندونی (برای 8 نفر)

  • 300 گرم گندم پوست کنده و درسته
  • 2 لیتر شیر
  • 100 گرم لوبیا چیتی
  • 100 گرم نخود
  • یک عدد قلم گوسفند یا گاو
  • 150 گرم مغز فندق
  • 150 گرم مغز بادام
  • 150 گرم مغز پسته
  • 150 گرم مغز گردو
  • 100 گرم خامه

در این زمینه بخوانید

9 راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم

طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت

طرز تهیه و دستور پخت:

یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از 20 دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 13 دی 1399 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 13905

به "طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید