طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه
به گزارش دَبی بلاگ، پاناکوتا دسری سبک و خوشمزه است که در طعم های متفاوتی تهیه می گردد و افزودن موز به این دسر طعم آن را بهتر می نماید.

به گزارش خبرنگاران طرز تهیه دسر پاناکوتاموزنسکافه
مواد لازم:
موز نرم شده 3عدد
شیر 2 پیمانه
خامه یک دوم پیمانه
شکر10قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین 4قاشق غذاخوری
پودر نسکافه 2 قاشق غذاخوری
اول یه پیمانه شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید بعد شیر را به همراه خامه شکر و پودر نسکافه داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست گردد اجازه بدید مخلوط ژلاتین خنک بشه و بعد بقیه مواد را اضافه کنید بریزید توی ظرف بزارید 5 ساعت تو یخچال بماند تا خودش را بگیرد با یک فنجان قهوه نوش جان کنید
منبع: جام جم آنلاینabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت