طرز تهیه سیب زمینی رستورانی؛ فرنچ فرایز با سس قارچ

به گزارش دَبی بلاگ، خبرنگارانـ امروز فست فود ها در تمام جهان صندلی ویژه ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا های سنتی به سمت غذا های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا نموده است. ویژگی مهم فست فود ها صرف نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن ها می گردد. سیب زمینی سرخ نموده یا فرنچ فرایز یکی از انواع محبوب فست فودهاست که در رستوران ها در کنار سس کچاپ، سس خردل، سس فلفل، سس قارچ و... سرو می گردد.

طرز تهیه سیب زمینی رستورانی؛ فرنچ فرایز با سس قارچ

سیب زمینی فرنچ به خصوص در میان بچه ها بسیار محبوب و پر هوادار است. در ادامه این مطلب طرز تهیه یک سیب زمینی خوشمزه به سبک رستوران ها در منزل به روشی ساده همراه با همه نکات و فوت و فن های خاص آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی رستورانی

سیب زمینی عظیم: 5 عدد

نمک: 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری

پودر سیر: 1 قاشق چای خوری

پودر آویشن: 1 قاشق چای خوری

یخ: یک کاسه میانه

آب سرد: 5 لیوان

روغن برای سرخ کردن: به اندازه لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

قارچ: 250 گرم

خامه: 3 قاشق غذاخوری

شیر: 1 لیوان

پنیر گودا: 3 ورق

روغن مایع: یک قاشق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به اندازه دل خواه

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به قارچ

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ بعلاوه در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ بعلاوه بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آن ها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

نکات مربوط به پنیر گودا

پنیر گودا یکی از انواع پنیرهاست که معمولاً به صورت ورق های نازک زرد رنگ است و بافت نرمی دارد. این پنیر برای اولین بار در روستای گودا در جنوب کشور هلند فراوری شد. این پنیر سرشار از کلسیم، فسفر، ویتامین و پروتئین است. پنیر گودا طعمی شبیه به خامه دارد و برای استفاده در ساندویچ، ماکارانی، لازانیا و انواع دیپ کاربرد دارد. هنگام خرید پنیر گودا به این نکته توجه داشته باشید که هرقدر زمان بیشتری از فراوری آن گذشته باشد، طعم پنیر تندتر خواهد شد و مزه ای شبیه کارامل به خود می گیرد. بعلاوه هنگام خرید پنیر گودا به مواد اضافه شده در آن مانند ادویه ها که پشت بسته درج شده است، توجه کنید.

طرز تهیه سیب زمینی رستورانی

ابتدا سیب زمینی را پوست کنید و بشویید. سپس سیب زمینی ها را روی تخته کار بگذارید و با یک چاقوی تیز سیب زمینی را به صورت خلال های عظیم برش بزنید. یک قابلمه مناسب بردارید و پر از آب کنید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید. در این مرحله سیب زمینی های خلالی را توی آب جوش بریزید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد. سپس سیب زمینی را آبکش کنید. توی یک کاسه عظیم یخ و آب سرد بریزید و سپس سیب زمینی ها را به آن داخل کاسه بریزید. بعد از سی ثانیه سیب زمینی ها را از آب سرد بیرون بیاورید و با یک حوله یا دستمال کاملاً خشک کنید. سیب زمینی ها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و به مدت 1 ساعت در فریز بگذارید.

حالا یک قابلمه یا ماهی تابه گود بردارید و آن را تا نیمه پر از روغن سرخ کردنی کنید و روی اجاق بگذارید تا داغ گردد. سیب زمینی ها را از فریزر بیرون بیاورید و توی روغن داغ بریزید و بگذارید با شعله زیاد سرخ شوند. سپس سیب زمینی های سرخ شده را توی یک کاسه بریزید و نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی ها بریزید و خوب زیر و رو کنید. حالا سیب زمینی های آماده را توی ظرف مناسب سرو بریزید و با سس قارچ میل کنید.

طرز تهیه سس قارچ

قارچ ها را ابتدا خوب بشورید و خرد کنید. سپس توی یک ماهی تابه بریزید و روی شعله میانه اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کاملاً خشک گردد و بعد روغن بریزید. نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را روی قارچ بریزید و هم بزنید. سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً باز گردد و بعد شیر را توی ماهی تابه بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید. کمی زمان بدهید تا شیر با قارچ و خامه کمی به غلظت برسد. در مرحله آخر پنیر گودا را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا پنیر کم کم آب گردد. بعد از 1 دقیقه اجاق را خاموش کنید. سس قارچ شما آماده است. این سس را می توانید در کنار سیب زمینی سرخ نموده، سیب زمینی تنوری، نان سیر و سبزیجات بخارپز میل کنید. نوش جان

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: فرارو
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 18837

به "طرز تهیه سیب زمینی رستورانی؛ فرنچ فرایز با سس قارچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی رستورانی؛ فرنچ فرایز با سس قارچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید