طرز تهیه پیتزا فوری ، ساده و خوشمزه در خانه
به گزارش دَبی بلاگ، اگر در پی طرز تهیه پیتزا فوری و خوشمزه در خانه هستید این دستورالعمل مخصوص شما است. حتما تا به حال پیش آمده که وسط روز هوس یک برش پیتزا لذیذ و پر پنیر را نموده باشید یا بچه هایتان در یک آخر هفته از شما خواسته باشند که برایشان پیتزا خانگی درست کنید اما وقت و زمان کافی برای تهیه آن را نداشته باشید. در این جور مواقع بهتر است که حتما با یک دستور تهیه پیتزا فوری آشنایی داشته باشید که به همان خوشمزگی پیتزاهای رستوران های معروف باشند.
ما امروز برای شما طرز تهیه پیتزا فوری را آماده نموده ایم که مخصوص روزهای پر مشغله ای است که می خواهید علاوه بر انجام دادن کارهایتان، زمان مفیدی را در کنار بچه هایتان بگذرانید و با آماده کردن غذای مورد علاقه شان آن ها را بیشتر از همواره خرسند کنید. این دستور از مواد نسبتا ساده و کمی تشکیل شده است که در هر آشپزخانه ای پیدا می شوند. پس مواد لازم برای تهیه این پیتزا را آماده کنید و استارت تهیه یک وعده غذایی خانگی، خوشمزه و فوری را بزنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا فوری خوشمزه و ساده در خانه
- مخمر هفت گرم
- شکر سفید یک قاشق چای خوری
- آب گرم یک فنجان
- آرد نان دو فنجان
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- سس گوجه فرنگی کاله سه قاشق غذاخوری
- پپرونی 200 گرم
- پنیر موزارلا توپی کاله 350 گرم
- فلفل دلمه ای نصف یک عدد
طرز تهیه پیتزا فوری خوشمزه در خانه
مرحله اول
تهیه یک پیتزا خانگی مثل پیتزا پپرونی ایتالیایی یا پیتزا سبزیجات ممکن است کمی وقت گیر باشد اما امروز می خواهیم تا طرز تهیه پیتزا فوری و خانگی ای را به شما آموزش دهیم که در یک چشم به هم زدن آماده می گردد. برای آغاز فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. داخل یک کاسه میانه مخمر و شکر را داخل آب گرم حل کنید. سپس اجازه دهید تا 10 دقیقه استراحت نمایند.
مرحله دوم
آرد، نمک و روغن را به کاسه اضافه کنید و مواد را آرام هم بزنید تا کاملا یکدست شده و خمیر شکل بگیرد. سپس حدود پنج دقیقه به مواد استراحت دهید. روی سطح کارتان را کمی آردپاشی کنید و خمیر را روی سطح آردپاشی شده بغلتانید تا چسبندگی آن کم گردد. یک قالب مناسب برای پیتزا انتخاب کنید. داخل قالب را به یاری قلموی آشپزی با روغن کمی چرب کنید. خمیر را داخل قالب پهن کنید.
مرحله سوم
سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی روی خمیر بریزید و آن را خوب پخش کنید. تکه های نازک پپرونی را روی لایه سس بچینید به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشانند. سپس نصف پنیر پیتزا را روی پپرونی ها ریخته و دوباره یک لایه دیگر پپرونی روی پنیر بچینید به طوریکه سطح پنیر را کامل بگیرد.
مرحله چهارم
در آخر فلفل دلمه ای را شسته و آن را به صورت نگینی خرد کنید. به جامانده پنیر را روی پپرونی ها ریخته و فلفل دلمه ای ها را روی پنیر بریزید. پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. مواظب باشید حرارت از پایین هم به آن بخورد تا خمیر کاملا بپزد. چند دقیقه آخر پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی پیتزا طلایی گردد. نوش جان!
منبع: کتاب کاله