قایق های کاسنی فرنگی و مرغ
به گزارش دَبی بلاگ، کاسنی فرنگی را با نام آندیو نیز می شناسند. این سبزی را هم به صورت پخته و هم خام مصرف می نمایند که ما در این دستور، خام آن را احتیاج داریم.
- تعداد: 30 عدد
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- یک کیلوگرم مرغ سوخاری
- 2/3 پیمانه سس بادام زمینی
- ¼ پیمانه بادام زمینی عسلی خرد شده
- ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
- یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 3 تا 4 کله کاسنی فرنگی
- گشنیز تازه
طرز تهیه
- پوست و استخوان های مرغ پخته شده را جدا کنید و آن را خرد کنید.
- در یک کاسه بزرگ، سس بادام زمینی، بادام زمینی، ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده، آب لیموترش و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- برگ های کاسنی را جدا کنید و در ظرف بچینید. با قاشق از مواد داخل برگ های کاسنی بگذارید و با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 77
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 27 میلی گرم
- کربوهیدرات: 3 گرم
- پروتئین: 6 گرم
- سدیم: 310 میلی گرم
- کلسیم: 10 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: dabiblog.ir
شناسه مطلب: 26408
به "قایق های کاسنی فرنگی و مرغ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "قایق های کاسنی فرنگی و مرغ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید