قایق های کاسنی فرنگی و مرغ

به گزارش دَبی بلاگ، کاسنی فرنگی را با نام آندیو نیز می شناسند. این سبزی را هم به صورت پخته و هم خام مصرف می نمایند که ما در این دستور، خام آن را احتیاج داریم.

قایق های کاسنی فرنگی و مرغ
  • تعداد: 30 عدد
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • یک کیلوگرم مرغ سوخاری
  • 2/3 پیمانه سس بادام زمینی
  • ¼ پیمانه بادام زمینی عسلی خرد شده
  • ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 3 تا 4 کله کاسنی فرنگی
  • گشنیز تازه

طرز تهیه

  1. پوست و استخوان های مرغ پخته شده را جدا کنید و آن را خرد کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، سس بادام زمینی، بادام زمینی، ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده، آب لیموترش و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. برگ های کاسنی را جدا کنید و در ظرف بچینید. با قاشق از مواد داخل برگ های کاسنی بگذارید و با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 77
  • چربی: 5 گرم
  • کلسترول: 27 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 3 گرم
  • پروتئین: 6 گرم
  • سدیم: 310 میلی گرم
  • کلسیم: 10 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 26408

به "قایق های کاسنی فرنگی و مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قایق های کاسنی فرنگی و مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید