ماده خوراکی که حافظه را تقویت میکند

به گزارش دَبی بلاگ، مهر/ شماری از مطالعات نشان داده اند که زردچوبه دارای خواص درمانی متعددی از جمله تقویت سیستم ایمنی، ضدالتهاب و آنتی اکسیدان بودن است. بعضی مطالعات هم خواص آن را در درمان سرطان نشان داده اند.

ماده خوراکی که حافظه را تقویت میکند

این تحقیق به آنالیز تاثیرات مکمل کورکومین بر عملکرد حافظه در افراد بدون ابتلا به دمانس (زوال عقل) و همچنین تاثیر احتمالی کورکومین بر پلاک های میکروسکوپی در مغز افراد مبتلا به آلزایمر پرداخت.

گری اسمال، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره می گوید: نحوه دقیق تاثیر عصاره کورکومین معین نیست، اما ممکن است ناشی از توانایی این ماده در کاهش التهاب مغز باشد که در هر دو بیماری آلزایمر و افسردگی حاد وجود دارد.

این مطالعه شامل 40 فرد بزرگسال بین سنین 50 تا 90 سال بود که دچار مسائل خفیف حافظه بودند.

شرکت کنندگان به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و به مدت 18 ماه دو بار در روز دارونما یا 90 میلیگرم کورکومین دریافت می کردند.

تمامی شرکت کنندگان در ابتدای مطالعه و در فواصل شش ماهه تحت ارزیابی های شناختی قرار گرفتند؛ همچنین میزان کورکومین خون شان در ابتدای مطالعه و بعد از 18 ماه آنالیز شد.

به گفته اسمال، افرادی که کورکومین دریافت نموده بودند، شاهد بهبود قابل توجهی در حافظه و توانایی توجه شان بودند، اما افراد دریافت کننده دارونما، چنین تجربه ای نداشتند.

در تست های حافظه، شرایط افراد دریافت کننده کورکومین در طول 18 ماه تا 28 درصد بهبود یافته بود.

این نتایج نشان می دهد مصرف این نوع کورکومین می تواند فواید شناختی مثمرثمری در طول سال ها داشته باشد.

pariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: همگردی
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 12456

به "ماده خوراکی که حافظه را تقویت میکند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماده خوراکی که حافظه را تقویت میکند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید