نحوه فعالیت رستوران های تهران در ماه رمضان
به گزارش دَبی بلاگ، دکتر علیرضا زالی در رابطه با نحوه فعالیت رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا مراکز تهیه و توزیع غذا و به طور خاص رستوران ها جزو مشاغل پرخطر طبقه بندی شده اند و بر اساس تصمیم قبلی ستاد ملی مقرر است که حداقل تا 15 اردیبهشت تصمیم جدیدی مبنی بر بازگشایی مشاغل پرخطر اتخاذ نشود.

وی در تبادل نظر با ایسنا، هر گونه تغییر جدید در فرایند فعالیت مشاغل پرخطر را منوط به تصمیم گیری و مصوبه بعدی ستاد ملی کرونا دانست و گفت: با این حال مانند سابق توصیه ما این است که اگر تصمیمی در رابطه با بازگشایی مراکزی که جنبه رستوران دارند گرفته می گردد، صرفا به صورت غذای بیرون بر باشد.
زالی با بیان اینکه به طور معمول و در گذشته هم رستوران ها در ماه مبارک رمضان به جز در ساعات بعد از افطار فعالیتی نداشتند، اظهار کرد: سال جاری و با توجه به مسایل مرتبط با همه گیری کرونا، مانند سابق پیشنهاد ما این است که مراکز تهیه و توزیع غذا و رستوران ها صرفا به صورت بیرون بر عمل نمایند.
رییس ستاد مقابله با کرونا در تهران در عین حال خطاب به روزه داران توصیه کرد: روزه داران حتی المقدور از غذا های ساده تر و بهداشتی تر در داخل منزل استفاده نمایند؛ چراکه طبخ و تهیه غذا در منزل به مراتب مناسب تر و بهداشتی تر است. به هرحال همیشه و به طور طبیعی درباره رعایت اصول بهداشتی در تهیه مواد غذایی از بیرون نگرانی هایی وجود داشته که این نگرانی ها در ماه مبارک رمضان مضاعف می گردد.
وی در رابطه با پیشنهاد ستاد ملی کرونا در تهران، توضیح داد: اگر هم تصمیمی در رابطه با بازگشایی رستوران ها اتخاذ گردد، پیشنهاد ما در تهران این است که رستوران ها مطلقا به صورت تجمعی باز نشوند و صرفا به صورت بیرون بر فعالیت نمایند. به عبارت دیگر رستوران ها در همان مقطع مجاز فعالیت یعنی از افطار تا سحر مانند تصمیم قبلی به صورت بیرون بر نسبت به توزیع مواد غذایی عمل نمایند.
زالی در رابطه با بازگشایی رستوران ها به شکل متعارف قبلی، هشدار داد: باز شدن رستوران ها به شکل کاملا متعارف قبلی خود و در شرایطی که در تهران و طی روز های اخیر با یک موج پیش فراینده از بازگشایی هایی روبرو هستیم که البته بعضی از آن ها با شتاب زدگی اجرا شده؛ ممکن است امواج جدیدی از بیماری را در تهران رقم زده و مهار و کنترل بیماری را سخت تر کند.
زالی با تاکید بر اینکه بازگشایی مشاغل باید حتما با سرعت تدریجی تر و با رعایت کلیه ملاحظات بهداشتی انجام گردد، اظهار کرد: همانگونه که هر ساله معاونان بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشت محیطی خود را افزایش می دادند، سال جاری هم مطابق پروتکل ابلاغی وزارت بهداشت این نظارت ها در زمینه تهیه و توزیع مواد غذایی در کل کشور و از جمله استان تهران افزایش پیدا می نماید.
وی همچنین تاکید نمود: در اپیدمی ها بیش از هر زمان دیگری توصیه بر این است که حتی المقدور از تهیه مواد غذایی از بیرون منزل اجتناب شده و غذا ها به صورت ساده تر و بهداشتی در داخل منزل طبخ و تهیه گردد.
رییس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در رابطه با نحوه برخورد با فعالیت غیرمجاز رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اظهار کرد: هنوز تصمیم جدیدی مبنی بر تغییر مصوبه ستاد ملی در خصوص بازگشایی رستوران ها ابلاغ نشده و طبق مصوبه قبلی ستاد، رستوران ها همچنان جزو مشاغل پرخطر تلقی می شوند، بنابراین برای اظهار نظر جدید باید منتظر جلسه بعدی ستاد ملی و ابلاغ پروتکل جدید باشیم.
زالی در پایان بیان کرد: توصیه ما این است که در ماه مبارک رمضان حداقل در شهر تهران تغییر جدیدی در فعالیت رستوران ها اتفاق نیفتد و مانند ایام اخیر، در زمان افطار به صورت بیرون بر فعالیت نمایند.
منبع: فراروbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا